[TERME VIVAT] Wellness odmor u Moravskim Toplicama! 2 polupansiona u Hotelu Vivat 4* Superior, neograničen ulaz u Svijet sauna i kupanje u termalnom bazenskom kompleksu...za 2 osobe uz 56% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[ULTRA LAST MINUTE] Terme Vivat nalaze se u bajkovitom Prekmurskom selu Moravske Toplice, koje se diči najdužom tradicijom termalnog turizma u Sloveniji. Kupon vrijedi čak do 27.10.2017.!

Terme Vivat nalaze se u mirnom dijelu Moravskih toplica, u zagrljaju netaknute prirode i zato su pravi izbor za opuštajući i ugodan odmor!  

Zagrljaj termalne vode, skitanje brdima, biciklizam označenim biciklističkim stazama, uživanje u odličnim domaćim vinama, uz jedinstvenu kuhinju Prekmurja te ljubazni domaćini - ostavit će na vas nezaboravan trag!

SVIM KUPCIMA CRNOG JAJA: 

Poklon bon u iznosu od 10 € po osobi za Wellness Centar Vivat i za usluge Vivat/osobi!

Poklon bon u iznosu od 10 € po osobi u tajlandskom salonu Vivat za usluge Vivat/osobi!

10% popusta na usluge frizerskog i kozmetičkog studia Tanja


Hotelu Vivat 4* Superior je drugačiji od drugih, dinamičniji i bogato prostran. Sve sobe su klimatizirane i moderno opremljene. Hotel je preko staklenog koridora direktno povezan sa bazenima i wellness centrom.

Hotel je u potpunosti prilagođen potrebama osoba s invaliditetom.

U hotelu su Vam na raspolaganju: a la carte restoran, salon tradicionalne tajlandske masaže, konferencijske sale, dječja igraonica, suvenir shop, privatna stomatološka ambulanta i frizerski salon.

Salon tajlandskih masaža Tawan

Tajlandska masaža zove se i tajlandska joga masaža, budući da terapeut koristi svoje dlanove, koljena, noge i stopala, i Vaše tijelo razgibava u niz jogi sličnih položaja. U salonu Tawan ćete kroz blagotvorne učinke tajlandskih masaža, doživjeti dodir Orijenta na osnovu tradicije stare 2.500 godina, koja tijelu vraća energiju i snagu. 

Gastronomska ponuda

Terme Vivat poznate su po izvrsnoj hrani. Naši vrhunski šefovi kuhinje svaki dan pripremaju razne specijalitete, od domaćih, prekmurskih i specijaliteta kuće, pa sve do međunarodnih jela.

Termalno iskustvo Kompleks bazena Vivat pokriva vanjske i unutrašnje vodene bazene. U zatvorenom dijelu bazena nalazi se veliki rekreativni bazen s brojnim  efektima (masažne klupe, slapovi,…), dva whirpoola i dječji bazen.