10 tretmana za mršavljenje uz 70% popusta u Sesvetama! 5 elektrostimulacija i 5 limfnih drenaža za savršenu figuru prije ljeta!

35 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 172,54 €
Ušteda 70%
Cijena 52,96 €

Potpuni program mršavljenja u trajanju od 5 dana kroz 10 tretmana za mršavljenje! Limfna drenaža + elektrosimulacija (tretman anticelulitni, mršavljenje, učvršćivanje, mišićni grč i mišićna masa) uz 70% popusta!

Elektrostimulacija

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, ras t- povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh,bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit.

Učinci elektrostimulacije: smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, stimulirajući prokrvljenost i povećavajući trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo čime se smanjuje nataložena masnoća, poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože (strije), poboljšava elastičnost kože, djeluje sustavno na cijelo tijelo, pospješujući izlučivanje suvišnih otpadnih tvari iz organizma, čime ubrzava detoksikaciju tijela, zato se celulit vidljivo smanjuje.

Limfna drenaža

Saznanje da suvremeni način života pored prijatnih i dobrih donosi i cijeli niz neugodnih i nepoželjnih stvari, postoje sve jasnije i bolnije. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterečenje za nas organizam.

Aparat učinjen je po principima ručne limfne drenaže tako da se pomoću manšeta, s pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj naćin znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu mežustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Izkazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita- od blagog edematoznog do teškog cikatrizacijskog. U kombinaciji s ostalim kozmetičkim metodama (ultrazvuk, kreme, elektroterapija, grijanje...) daje izvrsne rezlultate.

Program:

1. dan elektroterapijski tretman anticelulitni + limfna drenaža,
2. dan elektroterapijski tretman mršavljenje + limfna drenaža,
3. dan elektroterapijski tretman učvršćivanje + limfna drenaža,
4. dan elektroterapijski tretman mišični grč + limfna drenaža,
5. dan elektroterapijski tretman mišična masa + limfna drenaža.