SLOVENIJA - kupanje u ljekovitoj vodi Hotela Bioterme****! Wellness paket uz 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe te neograničeno korištenje termalnih bazena...za samo 1479 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi u terminu od 08.09.-19.11.2017.! Neograničeno kupanje u termalnim bazenima svakodnevno od 8.00h do 21.00h, petkom i subotom do 22.00h!

Hotel Bioterme **** utjelovljuje i simbolizira održivi smještaj, zdravu i organsku hranu i ugodan ambijent za goste i zaposlenike.

Bioterme **** "eko sobe" učinit će da se osjećate ugodno i istinski opušteno. Sobe imaju udobnost hotela s četiri zvjezdice, a u isto vrijeme prevladavaju prirodni materijali koji pročišćavaju zrak.

Pogodnosti za goste: 20% popusta na masaže u wellnesu Bioterma.

Kupon vrijedi u terminu od 08.09.-19.11.2017.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: booking@bioterme.si uz KOD i ID kupona po aktivaciji kupona.

Namještaj soba izrađen je od masivnog drveta i dalje tretiran od prirodnih materijala (poliran voskom), pod je izrađen od masivnog drveta poliranog voskom. Posteljina i drugi tekstil u prostoriji isključivo je prirodnog porijekla.

Termalna voda

Bioterme odlikuju termomineralne vode koja potječe iz dva izvora na dubini od 2,273m i 1,537m. Čista, s ništa dodataka, topla, hiper-termalna voda visoke kvalitete bogata je natrijem, kalijem i hidro karbonatom.

Zbog svojih karakteristika pogodana za rekreaciju, sport, a posebno za potrebe zdravstvene zaštite, jer ima blagotvoran utjecaj na motorni sustav i leđnu funkciju.

 To je jedan od rijetkih pitkih termalnih voda i pogodna za oralno liječenje, umirujuć na želudac i mokraćni sustav te promiče blagostanje.

Ljekovite učinke vode priznalo je Ministarstvo zdravstva (broj 1612-9 / 2009/13. Prim.prof.mag. Janez Kraševec, MD. Balneologa je ispitivao terapeutske učinke termalne vode). 

Preporučuje se za:

degenerativni kronične promjene kralježnice, udova, zglobova,

reumatske bolesti,

fizioterapija nakon nedovoljnog liječenja,

refleks distrofije, mišićno pojačanje,

preventivne vježbe kralježnice, zglobova, te fizikalnu terapiju u sprječavanju osteoporoze,

rekreacija, podvodna masaža, sportske aktivnosti.