[VARAŽDIN] U jesensku formu uz 30 tretmana ArteVite!!! Vježbanje u termo kapsuli, tretmani slimline kapsule, i presso terapije + gratis 2 E-light tretmana, sve za samo 1099 kuna!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kako do željenih rezultata? Uz salon ArteVita iz Varaždina! 10 x termo kapsula, 10 x slimline kapsula, 10 x presso terapija! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2017.!

Ponuda uključuje paket od 30 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela.

Paket se sastoji od: 

10 x termo kapsula, 

10 x slimLine kapsula, 

10 x presso terapija.

Gratis 2 tretmana E-light uklanjanja dlačica u području pazduha

Termo kapsula

Višestruke su koristi vježbanja u termo-kapsulama. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga. Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline, je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.

Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultati u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo 25 minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.