Jesen u srcu Zadra! 3 dana/2 noćenja za dvoje u deluxe sobi boutique hotela Palazzo Venezia 4* s poklonom dobrodošlice BOCOM VINA za samo 990 kn! Za 3 kupljena kupona sedmo noćenje GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik pružajući mnogobrojne turističke atraktivnosti. Posebnost grada ljepota je povijesnih spomenika i kulturne baštine, umjetnike, turiste i njegove građane... Kupon vrijedi od 20.10. do 30.12.2017.!

Boutique hotel Palazzo Venezia**** nalazi se na nekoliko koraka od Narodnog muzeja u Zadru. 

Nudi besplatni WiFi u cijelom objektu. Sve sobe sadrže TV ravnog ekrana.  Pojedine jedinice obuhvaćaju prostor za sjedenje, gdje se gosti mogu opustiti. Gosti mogu uživati uz šalicu kave i pogledu na vrt ili grad.  Sve sobe uključuju vlastitu kupaonicu s tušem.  Na raspolaganju su papuče i besplatan kozmetički pribor. Gosti se mogu opustiti u zajedničkom salonu.

Privatni smještaj Palazzo Venezia nalazi se na nekoliko koraka od crkve Sv. Krševana i 200 metara od crkve Sv. Donata. Zračna luka Zadar udaljena je 10 km. 

Zadar

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnosti. Posebnost grada neodoljiva je za poštovatelje i ljubitelje povijesnih spomenika i kulturne baštine, umjetnike, turiste i njegove građane. 

Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu.