ADVENT NA JEZERIMA KORUŠKE - AUSTRIJA, Klagenfurt - grad anđela Velden - Villach! 02.-03.12. ili 16.-17.12.17. uz prijevoz autobusom za samo 549 kn/osobi, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3*!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U predbožićno vrijeme središta Klagenfurta i Villacha obuzima božićno raspoloženje, a živopisni zaljev jezera Wörthersee ispred Veldena osvjetljava ogroman plutajući adventski vijenac! Polazak autobusa u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu!

Čarolija Adventa - KLAGENFURT - VELDEN AM WÖRTHERSEE - VILLACH  


Dvodnevni izlet

Datum putovanja: 2.-3.12., 16.-17.12.2017.

1 dan, subota

Polazak autobusa u 7:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja Slovenijom i Austrijom uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u KLAGENFURT, glavni grad austrijske pokrajine Koruške. Razgled grada: STARI GRADSKI TRG – KATEDRALA –  NOVI GRADSKI TRG – GRADSKA VJEČNICA – LINDWURM (kip zmaja koji je ujedno i simbol grada). Poslije razgleda slobodno vrijeme za kupovinu u nekom od shopping centara i posjet božićnom sajmu. Odlazak u hotel. Noćenje.

2 dan, nedjelja

Doručak. Odlazak prema jezeru WORTHERSEE – najvećem jezeru u Koruškoj. U ljetnim mjesecima jezero je popularno odmorište, a u zimskim mjesecima ponekad se cijelo zamrzne i postane klizalište. Zaustavljanje u VELDENU, gradu na jezeru, koji se u adventu pretvara u grad anđela, a posebna atrakcija su plutajuće jaslice. Slobodno vrijeme za šetnju. Odlazak u obližnjeg VILLACHA. Razgled grada: GRADSKI TRG – CRKVA SV. JAKOVA - CRKVA SV. NIKOLE – GRADSKI MUZEJ – TRG CARA JOSIPA – GRADSKA VIJEĆNICA. Slobodno vrijeme za posjet i šetnju božićnim sajmom. Nastavak vožnje kroz Austriju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.