Okupi najdraže društvo i dobro se provedite! Ukusan ručak ili večera u Eko selu Gradunje nadomak Zagreba i čak 9 različitih menija na odabir za 1 osobu za samo 65 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Maknite se od štednjaka za vikend, skupite ekipu, uživajte u prekrasnom ambijentu i fino se napapajte! Kupon je moguće iskoristiti svaku subotu i nedjelju za ručak ili večeru od 12 do 21h!

Na sjeveroistoku od Zagreba prostire se neodoljiva privlačnost Prigorja, slikoviti vinorodni kraj Svetog Ivana Zeline. Mnogo crkava i kapelica, svjedoka povjesne i kulturne baštine, razasuto je zelinskim krajem. I sama jezgra grada Sveti Ivan Zelina, starog kulturnog i gospodarskog središta Hrvatskog prigorja, smještena je oko srednjovjekovne crkve Sv. Ivana Krstitelja.


Ovu ponudu preporuča Crno Jaje team!!!

Posebno veselje za djecu: tobogan, ljuljačka, klackalica, puno otvorenog prostora za trčanje i igru te posebni članovi eko sela - poni, magarci, vijetnamska svinja i umiljati peseki!

A samo 6 km od centra Zeline, u Kominu, ogleda se bogata povijesna linija kraja, od arheoloških iskopina antičkog rimskog naselja Pyrri pa do znamenite barokne crkve Sv. Tri kralja. Zelinski vinogradi i vinari, mnogobrojni podrumi sa znamenitim vinima, povezani vinskom cestom od Donje Zeline prema Nespešu i Gornjem Psarjevu, te grad Sveti Ivan Zelina, neizostavi su gospodarski potencijali ovog kraja. Iako imanjem dominira tzv. lugareva kuća u kojoj žive domaćini, eko selo čine još dva objekta - Klet-Pilnica i studio apartman Hiža Dragec.