Obiteljski odmor na Krku! 2 buffet polupansiona u superior sobi s balkonom u Hotelu Corinthia - Baška***, bazeni, fitness centar za 2 osobe super povoljno! Dijete do 15 god. GRATIS na pomoćnom ležaju!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aktivan i zabavan obiteljski odmor pored čuvene plaže u Baški na otoku Krku! Boravišna pristojba i eko taksa su uključene u cijenu! Kupon vrijedi isključivo za termin do 20.10.17.!

Ispunjen obiteljski odmor očekuje vas u hotelu Corinthia-Baška kraj znamenite Vele plaže u Baški na samom jugu otoka Krka. Prirodni sitni šljunak, pješčano morsko dno i blagi ulaz u čisto more osvojit će vas na prvi pogled, a Vašu djecu će potaknuti na prve pokušaje plivanja. 

Mališani će se zabavljati i u Mini Clubu, na dječjim igralištima i bazenima ispred hotela. Dok oni uživaju, Vi ćete se opuštati na ležaljci ili uz hidromasažu na prostranim vanjskim bazenima hotela.

Za potpuni gastronomski užitak, nudimo vam bogati buffet u hotelskom show-cooking restoranu i specijalitete domaće kuhinje u modernom ambijentu bistroa Funtana u prizemlju hotela.

Hotel Corinthia-Baška iznenadit će Vas vrhunski uređenim wellness centrom na 1300 m2 s unutarnjim bazenom, saunama, whirlpoolima, fitness studiom i raznolikim tretmanima.


BAZENI U SKLOPU HOTELA

Iskoristite mogućnost i besplatno uživajte na vanjskim i unutarnjim bazenima hotela Corinthia Baška. Opustite se uz ležeće masaže, hidromasaže, gejzire, slapove i vodoskok na prostranom vanjskom bazenu. Djecu će zabaviti likovi žabe, dupina i morskog lava u dječjem bazenu. Nakon sunčanja na otvorenom, prebacite se u unutarnji rekreativni bazen s gejzirima, slapovima i svjetlosnim efektima, a zatim uronite u tople vodene mjehuriće whirlpoola. Isprobajte parnu kupelj, infracrvenu ili kombiniranu finsku saunu. Dok iščekujete blagodati tajlandske masaže, tretmana ljekovitim biljem ili solarija okrijepite se u Vita baru u sklopu wellness centra.

SUPERIOR SOBA, BALKON

Izdvojeni sadržaji: balkon, Max. 2 osobe, kupaonica s tušem, klimatizacija, 19 m2

Sadržaji: detektori dima, LCD Sat TV, posluga u sobu na upit, pristup Internetu, sef, sušilo za kosu, telefon s izravnim biranjem, utičnice 220 V

Vrsta poda: tapison

WELLNESS CENTAR BAŠKA

Dok istražujete pažljivo osmišljen interijer Wellness centra Baška u prizemlju hotela Corinthia Baška, osjećat ćete se kao da hodate slikovitim mediteranskim ulicama. Uživat ćete u harmoniji boja mora, pijeska i sunca, u nenametljivim zvukovima valova i vjetra i u aromatičnim mirisima lavande, ružmarina, lovora, metvice i kadulje. Glavna "ulica" u zatvorenom dijelu wellnessa dovest će Vas do 5 funkcionalnih cjelina - unutarnjeg bazena, Beauty centra, SPA relax centra sa saunama i whirlpoolima, prostorija za masažu i fitness dvorane. Uz prirodne preparate s mediteranskog tla osjetit ćete ravnotežu tijela i duha. U sklopu wellness centra moći ćete besplatno uživati u unutarnjim i vanjskim bazenima te u fitness centru.