PodržimoNaše

[RIJEKA] Najbolja ponuda za sve buduće nepušače!!! Crno Jaje i Bio Laser Studio donose Vam genijalan tretman za prestanak pušenja za samo 90 minuta u samo 3 dana i za samo 349 kn!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

SAČUVAJTE ZDRAVLJE I NOVAC – POSTANITE NEPUŠAČ ZA 90' uz no smoking tretman! I...Dopustite da Vas razuvjerimo! ;) Iskoristivost kupona do 20.12.2017.!

SAČUVAJTE ZDRAVLJE I NOVAC – POSTANITE NEPUŠAČ ZA 90' - no smoking tretman


Rezultati tretmana 

Tretmanom se smanjuje napetost, nervoza, razdražljivost, glavobolje, nesanica, dekoncentraciju, depresiju, vrtoglavice, tjeskoba i ostali simptomi tipične fizičke ovisnosti, poboljšava se cirkulacija, stvara se duboki osjećaj olakšanja i opuštanja i smanjuje se želja za nikotinom.

Tretman traje tri uzastopna dana. U 85% slučajeva dovoljan je jedan trodnevni tretman da bi se riješili fizičkih simptomi ovisnosti, 

Četiri koraka BioLaser trodnevnog tretmana odvikavanja od pušenja:

Konzultacije

15 minutni uvodni razgovor prije tretmana o pušačkim navikama korisnika tretmana i prezentacija tretmana.

Tretman i dolazak na tretman

središnji dio tretmana – 45 minuta stimulacije akupunkturnih točaka na uhu, licu i rukama BioLaserom, pri čemu se otklanjaju fizički simptomi koji se javljaju nakon prestanka pušenja (želja za nikotinom, nervoza, glavobolje, depresija, vrtoglavice, dekoncentracija, nesanica, razdražljivost …). 

Na tretman se dolazi tri uzastopna dana, kroz jutro, u zakazanom terminu, bez popijene kave i zapaljene cigarete. 

Razgovor s terapeutom

detoksikacija  tijela i promjeni životnih navika (u čemu se očituju psihološki problem ovisnosti koji se manifestiraju kroz teškoću napuštanja svakodnevnih navika – dugogodišnjih rituala: jutarnja cigareta, cigareta uz kavu, čik-pauze na poslu …),  iluzije pušačkog mozka, motivacije i afirmacije.

Nakon završetka trodnevnog tretmana 

U razdoblju od tri mjeseca nakon završetka tretmana pratimo napredak u smislu detoksikacije organizma i promjene životnih navika, kao i stanje psihološke ovisnost o pušenju.

U slučaju ikakvih simptoma nikotinske apstinencijske krize u ovom razdoblju ponavljamo laserski tretman, koji se može ponoviti bez dodatne naplate.

Ponavljanje je potrebno u vrlo rijetkim slučajevima.


Jeste li znali? 

PUŠAČI TROŠE MNOGO NOVACA BEZ POTREBE, RAZMISLITE BISTE LI MOGLI BOLJE UTROŠITI NOVCE ???

Prosječni pušač

(1 kutija dnevno, 25 kn) 9000 kn

izdvaja 9.000 kn godišnje za cigarete


Oni koji puše po dvije kutije???

(1 kutija dnevno, 25 kn) 18000 kn

a mnogo ih je takvih....18.000 kn godišnje...


Bračni par, oboje "prosječni" pušači

(1 kutija dnevno, 25 kn) 36000 kn

1 kutija svatko od njih/dnevno) … 36.000 kn godišnje


Što misli prosječni pušač o prestanku pušenja

Prosječni pušač misli da je to teško, u panici je, smatra da neće uspjeti, ako nekim čudom i prestane on je u strahu da će morat izdržat dugo razdoblje prepuno očaja i apstinencijske krize.

Prosječan pušač boji se da će postat ne druželjubiv i  da mu druženja više nikada neće predstavljat užitak, boji se da se neće moć koncentrirat i nosit sa stresom i da ako prestane pušiti nikad više neće biti potpuno sloboodan i sretan, jer će do kraja života imat povremenu želju cigaretom i tome će se morat odupirat

Riječ bivšeg pušača 

Najbolji terapeuti odvikavanja od pušenja su bivši pušači. 

Propušila sam od 12 godina. Pušila sam punih 28 godina, svaki dan. Žao mi je što sam ikad pušila i žao mi je što se s ovom uspješnom metodom brzog i efikasnog odvikavanja od pušenja nisam susrela ranije. Pušenje je najveća zabluda pušačkog mozga; da je život ljepši i da možeš više uživat u životu sa cigaretom, da se s cigaretom možeš lakše oslobodit stresa i da se pušači bolje nose sa svakodnevnim stresom. 

Ovom metodom oslobađa se od straha i nesigurnosti koju ima svaki pušač. Strah i nesigurnost razvijaju cijeli niz razmišljanja kod pušača; da će biti žrtva, jer ako prestane pušiti tko zna koliko će trajat aptinencijske krize, hoće li to trajat cijeli ili duži dio života, hoće li uživat bez cigarete u druženju, u hrani, hoće li se moć koncentrirat i kako ću se nosit sa stresom. Sve ove strahove proizvodi cigareta. Kemijska ovisnost nije glavna poteškoća kod prestanka pušenja. 

Glavna poteškoća je mentalni pogled pušačkog mozga koji je razvio čitav niz iluzija koje proizvodi svaka nova popušena cigareta. Mentalni pogled pušačkog mozga može se promijeniti odmah i trajno. 

Dosadašnja znanstvena dostignuća i uvriježeni stavovi da je odvikavanje od pušenja teško nisu točni. Odvikavanje od pušenja je lako bez obzira koliko cigareta pušite dnevno i koliko godina je dug Vaš pušački staž. 

Mirna Međimorec, BioLaser Studio Rijeka