[AFFENBERG & VILLACH] GARANTIRANO! Zadnju subotu u mjesecu provedite na putovanju! Jednodnevno putovanje autobusom 28.10.2017. sa agencijom Autoturist-Park za samo 169kn/osobi!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aranžman uključuje prijevoz autobusom turističke kategorije, licenciranog turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije i troškove organizacije.

Program izleta


Polazak autobusa u 6:30 sati iz Zagreba (južno parkiralište Gradskog poglavarstva). Ugodno putovanje Slovenijom i Austrijom prema mjestu Landskron  u kojemu se nalazi simpatični zoo park japanskih majmuna – PLANINA MAJMUNA (Affenberg Tierpark). 

Šetnja ovim neobičnim zoološkim vrtom uz pratnju stručne osobe te uz direktno druženje s njegovim stanovnicima koji slobodno šeću uokolo. Nakon razgleda i kraćeg slobodnog vremena za osvježenje, odlazak u smjeru grada VILLACHA. 


Po dolasku šetnja povijesnom jezgrom te slobodno vrijeme za osobne programe. Kao šećer na kraju ovog prekrasnog proljetnog izleta odlazimo u mondeno mjesto VELDEN, na obali Vrbskog jezera. Šetnja uz jezero, uživanje u prekrasnom prirodnom okruženju  do polaska prema Zagrebu. Sa kraćim pauzama u povratku, dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.