Aranžman uključuje prijevoz autobusom turističke kategorije, posjet shopping centru Outlet Village Palmanova, posjet gradiću Venzone, licenciranog turističkog pratitelja putovanja, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije i troškove organizacije!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 5:30 sati s južnog parkirališta zgrade Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje u smjeru Italije i pokrajine Friuli-Venezia Giulia. Dolazak u PALMANOVA OUTLET VILLAGE SHOPPING CENTAR. Palmanova Outlet Village broji 90-ak trgovina odjeće i modnih dodatka, kućnih potrepština i kozmetike, po sniženim cijenama do 70% tijekom cijele godine. 


Uživanje u shoppingu do 12:30 sati kada je perdviđen nastavak putovanja u smjeru prekrasnog srednjovjekovnog gradića VENZONE.  Venzone, koji se nalazi u okolici Udina, je poznat po tradicionalnoj bundevijadi, ali i prekrasnoj srednjovjekovnoj arhitekturi. Stanovnici ovog gradića su prije 25 godina odlučili spojiti te dvije prepoznatljive simbole u jednu manifestaciju koja se zove Bundevijada ili Festa della Zucca .  Uživanje u brojnim događanjima, a u 14:30 sati na glavnom trgu u Venzoneu započinje glavni dio programa: srednjovjekovni ples kostimiziranih domaćina i predstava žonglera i gutača vatre. Program feste nastaviti će se i proglašenjem pobjednika za najljepše ukrašene i oblikovane bundeve. Oko 18:00 sati slijedi polazak prema Hrvatskoj i Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjima satima.