Novost u Zagrebu za sva bolna ramena i leđa! Bonjour Beauty donosi tretman leđa sa glinom i Kajenskim paprom i masažu leđa za samo 115 kn! Ovo morate isprobati!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovo je tretman namijenjen osobama koje pate od teških bolova u leđima, reume, ukočenosti mišića i grčeva. Aktivni sastojak je Kajenski papar koji daje glavno svojstvo tretmanu! Kupon vrijedi do 05.12.2017.!

Web stranicu salona pogledaje OVDJE!

Salon Bonjour Beauty započinje svojim radom u siječnju 2016. s ciljem da tržištu ponudi uslugu koju smo same doživjele, uslugu koja je po našem iskustvu nedostajala na ovim područjima. Uz odličan ambijent, ljubazno osoblje i profesionalne preparate željeli smo klijentima ponuditi uslugu “sve na jednom mjestu“. 

Dugogodišnji rad u salonima za njegu kose i tijela u inozemstvu i u Hrvatskoj, kao i stečeno znanje na cruzerima s vrhunskim SPA objektima, bio je naš poticaj za početak ovog projekta. Stečeno iskustvo željele smo prenijeti našim budućim klijentima, uz mogućnost da potrebne tretmane dobiju na jednom mjestu.  


Kada zakoračite u prostor Bonjour Beauty salona osjećat ćete se kao da ste zakoračile u neku drugu dimenziju gdje se može osjećati opušteno i relaksirano, a prikupit ćete i dovoljno energije za novi početak tjedna ili dana.