Doživite ljepotu jeseni na Rogli! Uživajte u 3-dnevnom odmoru uz 2 noćenja s polupansionom, 1x najam bicikla, 1x najam štapova za nordijsko hodanje, 1x sauna u brvnari, po cijeni 1263kn za dvoje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite opuštene jesenske dane na Rogli u pansionu Smogavc uz puno dodatnih pogodnosti! Dijete do 5 godina gratis u sobi s 2 odrasle osobe (noćenje s doručkom, doplata za večeru 7,50 eur na licu mjesta)!

U restoranu Smogavc poslužuju se ukusni specijaliteti kao što su juha od gljiva, valjane knedle sa svježim sirom te druga lokalna i sezonska jela. 

Dostupna su i vegetarijanska jela, a uz svako jelo možete odabrati odgovarajuće vino iz raznolike ponude. Pansion ima 2 prostrane terase i ugodnu gostionicu. U podrumu se možete okušati u pikadu, stolnom nogometu i drugim zabavnim igrama.  

Također na raspolaganju Vam je i mali wellness centar, gdje možete uživati u sauni! Rogla je planina, naselje i ljetovalište u mjestu Zreče, na Pohorju (slovenski: Zreško Pohorje), u sjeveroistočnoj Sloveniji. Turizam u Zreču prvi se put pojavio prije Drugog svjetskog rata. 

Ideja je bila da se turizam razvije na Rogli zajedno s ostalim turističkim središtima na Pohorju te da se ponudi kompletan paket - skijanje, toplice i agroturizam.