PodržimoNaše

Zlatna jesen na otoku Murteru! 2 ili 7 buffet polupansiona + 1 piće uz večeru (0,2 l sok, voda, vino ili pivo), jedna kava i kugla sladoleda, sve za 2 osobe u Hotelu Borovnik u Tisnom po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaputite se prema malome "mistu" Tisnom na otoku Murteru i krenete u istraživanje otoka! Ispijajte kavicu na suncu i obiđite obližnji Šibenik i njegove tvrđave! Bablje lito je uvijek najlipše na otocima!

Uživajte u simpatičnom "mistu" Tisno koji će Vam pružiti sve što vam je potrebno za kvalitetno lijenčarenje! Zaljubite se u ovo predivno dalmatinsko "misto" i vratite se s osmijehom na licu! Vi to zaslužujete!

Hotel Borovnik je idealno mjesto za odmor i rekreaciju i nudi različite sadržaje:

otvoreni bazen, 

večernju i dnevnu terasu, 

suvenirnicu, 

mjenjačnicu, 

frizerski salon

udoban smještaj u sobama (mini bar, satelitsku televiziju, telefon), 

Predivan pogled na more, ljubazno osoblje i profesionalna usluga pružit će vam očekivani odmor koji će ostati dugo u sjećanju!

O MJESTU

Smješten dijelom na Tišnjanskom poluotoku, a dijelom na otoku Murteru. Tjesnac (po kojem je Tisno i dobilo ime) između otoka i kopna širok je samo 38 metara, a od 1832 povezan je, danas, pokretnim mostom. Noviji dio naselja izgrađen je na kopnenom predjelu Gomilica.

Tisno, malo misto s tipičnim primorskim krajolikom, pješčanim plažama i uređenom obalom, ima dugu tradiciju organiziranog turizma. Mjesto danas nudi raznovrsni smještaj, a i bogatu rekreacijsku ponudu vezanu uz plovidbu, jedrenje, školu ronjenja i druge sportove.

Kao općinsko središte, mjesto ima poštu, banku, ljekarnu, novu školu i druge javne službe. Tisno se nalazi u neposrednoj blizini glavnih dalmatinskih gradova Šibenik  28 km , Zadar 56 km i Split 100 km, s kojim je povezan glavnom magistralnom cestom, te autocestom A1.