PodržimoNaše

[SELCE] Jesen u Selcu! 3 dana i 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi pogled mjesto u Hotelu Selce 3* s bogatim buffet doručkom i večerom i pićem uz večeru sve za 2 osobe i za samo 699 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte 3 dana u ovom primorskom gradiću sa stoljetnom turističkom tradicijom i prirodnim ljepotama, čistom zraku te moru! Djeca do 6 godina gratis polupansion na 3.krevetu s dvije odrasle osobe! Boravišna pristojba je uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 12.10.17. do 21.10.17.

U sklopu hotela Selce nalazi se restoran, pizzeria s terasom, suvenirnica s atraktivnim poklonima, boutique, frizerski salon, mala kongresna sala idealna za manje seminare, team buildinge, kapaciteta 30 osoba, te onaj dio posebno namijenjen za odmor duše i tijela salon za masažu. 

Opremljenost soba: Sve sobe su klimatizirane sa kupaonicom, SAT Tv, telefonom, fenom. 

Hotel je pansionskog tipa. Za doručak i večeru se nudi buffet stol s uključenim pićem: voda i sok.

Selce je gradić sačuvanim primorskim izgledom i razvijenom turističkom ponudom smještaja (hoteli, auto kampovi, sobe), uglavnom šljunčanih plaža; lučica za čamce, slikoviti lungomare. Sportsko-rekreacijski tereni za kopnene sportove (tenis, minigolf) te za sportove na vodi. Kulturno-zabavne programe nudi, uz Selce, nudi i nedaleka Crikvenice.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti na mail: info@hotel-selce.com!