PodržimoNaše

Romantična jesen u Vodicama u hotelu Punta 4*! 3 dana i 2 noćenja s doručkom ili polupansionom, superior soba s balkonom, relax masaža u trajanju 30 min., korištenje bazena, već od 1279kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti neograničeno korištenje bazena, relax zone i fitness dvorane, besplatan parking i besplatan WIFI! Kupon vrijedi isključivo za termin do 31.10.17.!

Izaberite između 2 ponude:


Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u superior sobi s balkonom i direktnim pogledom na more (sukladno raspoloživosti) + bogati buffet doručak + relax masaža u trajanju 30 minuta, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u superior sobi s balkonom i direktnim pogledom na more (sukladno raspoloživosti) + bogati buffet doručak i večera (polupansion) + relax masaža u trajanju 30 minuta, sve za 2 osobe.Hotelski kompleks Punta smješten je u vodećem turističkom središtu na šibenskoj rivijeri - U gradu Vodice, koji je postavljen u živopisnoj uvali, u srcu Dalmacije. Grad je okružen ljepotom Jadranskog mora, otoka i nacionalnih parkova.

Hotelski kompleks Punta nalazi se na istoimenom poluotoku u turističkoj meki Vodice. Na granici plavetnila mora i neba izdiže se sa svojih 10. katova i pruža otoke na dlanu….  

Kroz idealnu fuziju topline drveta, čvrstoće kamena i snage vode, Wellness &Spa centar hotela Punte predstavlja oazu mira sa wellness programom iz Vaših snova. Uz savjete stručnog i profesionalnog osoblja opustite svoje tijelo i duh odabirom za Vas najprikladnijih tretmana kao što su Relax, Antistress, Hot-stone, Detox, Wai-thai, Quick Regeneration ili Sanjarenje u Dvoje wellness i spa programa. 

Na raspolaganju su i unutarnji bazen, tri vrste kupelji, beauty programi, kao i fitness centar. 
Djeca do 16 godina mogu koristiti unutarnji bazen od 10 do 17 sati svaki dan, samo uz pratnju roditelja.