PodržimoNaše

[RIJEKA] Zablistajte u trenu! 2 u 1 tretman za blistavu kožu - radiofrekvencija lica i vrata + masaža lica u Natural Body and Soul u Rijeci za samo 89 kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršeno lice uz najbolju ponudu! Neponovljiva ponuda uključuje 2 u 1 tretmane za blistavu kožu uz 55% popusta u Rijeci! Kupon vrijedi do 15.12.2017.!

Tretmanom lica RF znatno se smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica te uspješno tretiraju akne.

RF tretmanima ublažavaju se bore, potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, čvršća je te zdrava.

Mlohava i opuštena koža može nastati kao rezultat naglog rastezanja kože ili gubitka masnog tkiva zbog starenja, te se vezivno tkivo oštećuje. RF valovima moguće je takvu kožu zategnuti i poboljšati joj tonus zbog regeneracije kolagenih vlakana.

RF valovi uništavaju žlijezde lojnice i imaju jak protuupalni učinak koji dovodi do postupna ozdravljenja upalno promijenjenog tkiva. Dobro djeluju kod hormonalno uvjetovanih akni i ožiljaka.

Informacije o tretmanima možete dobiti na broj 091/ 1 503 155, a po primitku kupona rezervaciju termina izvršite na br.tel.: 091 76 13 555, uz KOD i ID kupona.

Kupon je moguće iskoristiti u jednom dolasku.