[BLED] Wellness odmor na prelijepom Bledu! 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u Hotelu Triglav 4* u sobi s pogledom na prelijepo jezero, neograničeno korištenje bazena i finske saune za samo 1378kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Triglav Bled smješten je iznad ronilačkog centra u Bledu, 1,5km do središta Bleda, pa možete i pješačiti stazicom ili uz čudesno jezero. Kupon se može iskoristiti do 30.04.2018. osim u periodu Božićnih i Novogodišnjih blagdana!

Ovaj hotel s 4* ponovo je otvoren u travnju 2009. nakon opsežne obnove. Prvi je put otvorio vrata 1906. godine, a nalazi se na samo 200 metara od Bledskog jezera i u neposrednoj blizini željezničke postaje. Hotel Triglav Bled smješten je iznad ronilačkog centra u Bledu. Do središta Bleda ima 1,5 km. Do njega je lako doći pješice stazom uz jezero. Sve sobe i suitevi udobni su i opremljeni mnogim sadržajima poput klima-uređaja, a iz njih se pruža prekrasan pogled na jezero.

Hotel uključuje restoran 1906 Bled s jelima po narudžbi u kojem se poslužuju slovenska jela nove kuhinje, a u njemu hranu priprema jedan od ponajboljih slovenskih kuhara. Objekt obuhvaća i piano bar, vinski podrum i salon s kaminom.