Uživajte u romantičnoj Baškoj Vodi i Hotelu Horizont**** ! 2 noćenja na bazi buffet polupansiona (večera/doručak), korištenje bazena i fitness centra, sve za 2 osobe za samo 1299 kuna!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uživanja za dvoje uključuje brojne sadržaje i pogodnosti kojima ćete popuniti svoje vrijeme... mi predlažemo šetnju obalom, kupanje u bazenu i kvalitetno druženje s dragom osobom na najbolji mogući način! Kupon vrijedi od 29.09. do 25.10.2017.!

Hotel Horizont**** je pravi izbor pri odabiru smještaja i opuštajućeg boravka za vrijeme Vašeg posjeta ovom, centralnom dijelu, Jadranske obale!Na pet katova hotel nudi ukupno 202 lijepo uređene i dobro opremljene sobe i apartmana, od koji većina sa svojih balkona pruža bočni pogled na more.

Stalnim ulaganjem u posljednjih nekoliko godina, ponuda hotela sa potpuno novim SPA & Wellness centrom, obnovljenim smještajnim jedinicama i vrhunskom kulinarskom ponudom, nadići će sva Vaša očekivanja.

U vaše slobodno vrijeme možete zaigrati tenis ili uživati u partiji biljara, sportovima na vodi, vježbati u teretani, osvježiti se u jednom od jacuzzia, na bazenima ili oživjeti um i tijelo u čarobnom Svijetu sauna.Ovdje u hotelu Horizont**** ste uvijek dobrodošli, a mi Vas pozivamo da pronađete svoje mjesto pod suncem!