Wellness odmor u Sloveniji! 2 ili 3 dana s polupansionom, 1 ulaz u wellness, voucher u iznosu od 10€ po osobi, korištenje fitness centra, sve za 2 osobe u Hotelu Golte već od 719 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bajkovite slovenske Alpe oduševiti će Vas mirnoćom i tišinom. Povedite svoju bolju polovicu u prekrasnu prirodu i hotel na čak 1410 metara nadmorske visine, što otvara pogled na Kamniške Alpe i Savinjsku dolinu!

HOTEL GOLTE **** se nalazi u prekrasnom ambijentu na 1410 metara nadmorske visine, što otvara pogled na Kamniško Alpe i Savinjsku dolinu, što predstavlja mozaik doživljaja. Golte privlači skijaše u zimi, a ljeti je raj za ljubitelje aktivnog odmora. U proljeće Golte je obilježeno cvjetnicama alpskih biljaka, uključujući i autohtone avriklje, koje rastu samo na Golteh, na najvšem alpskom vrtu u Europi.

Istražite krške staze planina oko Golte-a ili krenite u avanturu prema ugašenom vulkanu Smrekovec. U dolini, posjetite najveću izložbu cvijeća u Mozirski Grove, odredite adrenalin rafting avanturu ili krenite podzemnom Velenje rudnika ugljena muzej. Završite dan idiličnom dan u wellness centru hotela, gdje vas čekaju sauna i bazen.

Smještaj u hotelu Golte, se odnosi na većinu modernog planinskog hotela u Sloveniji, preporuča se onima koji uživaju u kontaktu s prirodom, žele provesti kvalitetan odmor i udahnuti svjež planinski zrak. Jutarnje sunce će vas napuniti novom energijom.

Hotel nudi 54 dvokrevetnih soba i apartmana s pogledom na prekrasnu dolinu ili šumu. Sve sobe imaju balkon, kupatilo ( tuš ili kada), sušilom za kosu, TV , telefon, bežični pristup internetu, sefom i mini barom.

Hotel nudi moderan wellness centar, fitness centar, dva restorana, najam bicikla i štapove za hodanje, bar, penjanje zid, zip linije i brdski knjižnicu.


"Iskoristi dan"  moto je gorskog centra Golte i planinskog središta. 

Hodanje, biciklizam, istraživanje, opuštanje, adrenalina, zabave, gastro doživljaj samo su neke od aktivnosti koje mogu doživjeti za vrijeme Vašeg odmora. Osoblje na Golte je pun ideja i prijedloga za izlete koji će vam pomoći začiniti svoj ​​odmor.

Što je ponuda avanture provjerite na kratkom video-u  http://youtu.be/SD57NE2cUxM