Riješite se masnih naslaga brzo i bez puno muke!!! 15 tretmana za uspješnu borbu protiv kilograma u Salonu Mia u SPLITU za samo 399 kuna!

RADIOFREKVENCIJA TIJELA 

Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA je neinvezivan i ugodan tretman kontoliranog zagrijavanja dermisa i potkožnog tkiva. Ovim tretmanom se znatno poboljšava cirkulacija i mogućnost topljenja masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva jer prodire dublje. 


Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na taj način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

Znatno pospješuje protok oslobođenih masti i podižu tonus kože. Nakon terapije ne osjećate nelagodu ili bol, koža je u potpunosti nedirnuta te možete nastaviti sa dnevnim aktivnostima. 

Saznanje da suvremeni način života pored ugodnih i dobrih donosi i cijeli niz neugodnih i nepoželjnih stvari, postoje sve jasnije i bolnije. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerno tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za nas organizam.


Posljedice su:

loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha

nakupljanje otpadnih tvari metabolizma, koji podražuje tkiva i uzrokuje njegove promjene u manje kvalitetno vezivo

punjenje i povećanje volumena masnih stanica

oticanje nogu

celulitne promjene kože i potkožja

pojava novih ili pogoršanje postojećih proširenih vena.