Jesen u Zadru!!! Uživajte 2 dana uz 1 noćenje sa doručkom za dvoje u prekrasnom luksuznom Hotelu Petrčane 4* u periodu do 30.10.17. za samo 499kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[ULTRA LAST MINUTE] Kuponi su iskoristivi isključivo za termin do 30.10.17.! Djeca do 3 godine besplatno ako spavaju sa roditeljima!

Hotel Petrčane izgrađen je 2016 i ima 23 sobe. Smješten je odmah pokraj mora te gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu sa terase dok ručaju i večeraju.  U ljetnim danima mogu se kupati u vanjskom bazenu hotela ili na obližnjoj plaži.  

Sve sobe u hotelu su klimatizirane te opremljene sa TV, minibarom i sefom te privatnom kupaonicom sa fenom i tušem. Hotel nudi usluge pranja robe te iznajmljivanja bicikala. 

Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnost. Posebnost grada neodoljiva je za poštovatelje i ljubitelje povijesnih spomenika i kulturne baštine, umjetnike, turiste i njegove građane. 

Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu.