PodržimoNaše

[ZAGREB] Masaža cijelog tijela, detoksikacija u Panthermal komori, masaža lica i dekoltea, kava, čaj ili voće, sve za dvoje u Wellness centru Aquathermal po cijeni od 290 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudu je uključeno masaža cijelog tijela 40 minuta, Panthermal komora 30 minuta, masaža lica i dekoltea 20 minuta!

Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam. Glavobolje, umor, stres, bolovi u mišićima, sve to može biti lako izliječeno, vrlo jednostavnim instrumentom - našim rukama! 

PANTHERMAL komora objedinjuje nekoliko tretmana u jednom:

Detoksikacija se odvija pomoću ionizirane pare, koja potiče znojne žlijezde i otvaranje pora čime se obilno izlučuje voda, štetne i beskorisne tvari, a stanice se opskrbljuju kisikom.

Molekularni kisik u tijelo ulazi cijelom površinom kože i stimulira cirkulaciju i rad organa. Aktivni kisik u literaturi je predstavljen kao koristan i bitan za metabolizam, pa je iz tog razloga i zbog njegovog antibakterijskog učinka definiran kao "krijepilo za tijelo".

Aktivni kisik ili ozon nema nikakvog toksičnog djelovanja na organizam, a u manjim količinama djeluje antiseptički, antibakterijski, metabolički kod oksigenizaciju kod anemije i intoksikacije, umanuje brzinu sedimentacije, pozitivno djeluje na neurovegetativni sistem.

Korištenjem mješavine korisnih plinova (molekularni i aktivni kisik) kroz kožu, zajedno sa ioniziranom parom postiže se:
antistersni učinak, detoksikaciju organizma, usporavanje starenja stanica, opći ili lokalni učinak mršavljenja, anticelulitni učinak, opuštanje i savladavanje svih vrsta umora, povećanje energetskog nivoa unutarnjih organa.