Pobrinite se za svoje zdravlje!!! Bezbolna metoda magnetsko-kvantna analiza cijeloga tijela AMQAT u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu! Dođite do srži svojih zdravstvenih problema za samo 99 kn!

57 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[LASER CENTAR TRINITY] AMQAT - kompjutersko magnetno - kvantna analizu organizma sa 38 parametra i savjeti o ishrani. Kupon vrijedi do 25.12.2017.!

Da bismo živjeli zdravo, neophodno je da poznajemo svoj organizam, znamo kako funkcionira, što mu je potrebno i da se zdravo hranimo. U Laser Centru TRINITY kompletnu analizu stanja organizma na osnovu 38 parametara možete odrediti pomoću najsuvremenije tehnike, automatskom magnetno-kvantnom analizom tijela, uz prijedlog ishrane prilagođen baš Vama! 

 

Šta je AMQAT?

AMQAT (Automatska Magnetno-Qvantna Analiza Tijela) je najsuvremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći elektromagnetne impulse i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela. Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja cijelog organizma.

Ova metoda otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu ukazati na neka oboljenja mnogo prije nego što se manifestiraju na fizičkom nivou. Bez vađenja krvi, zračenja i neugodnih ispitivanja dobiva se kompletna analiza stanja organizma. U skladu s rezultatima analize dobivaju se preporuke o načinu ishrane, fizičke aktivnosti i suplemenata koji će nadomjestiti deficite u organizmu.

 Izvještaj se dobiva u elektronskoj formi na CD-u. Izvještaj sadrži i prijevode na hrvatski jezik koji Vam mogu omogućiti da lakše protumačite dobivene rezultate.

 

Na kojem principu radi?

Ljudsko tijelo se sastoji od velikog broja stanica koje kontinuirano rastu, razvijaju se, diferenciraju i umiru, ali se i neprestano regenriraju kroz vlastitu diobu. Elektromagnetski valovi koje naše tijelo emitira su pokazatelj stanja našeg organizma i razlikuju se od stanja do stanja u komparaciji: zdravo, manje zdravo, bolesno, itd. Ukoliko smo u stanju pročitamo ove elektromagnetske valne signale, možemo "pročitati" i stanje našeg organizma.

Te promjene do kojih dolazi zbog bolesti i fizičkih promjena u nutritivnoj oblasti su obično slabe i variraju od nano do mikrogausa. U principu, energija i frekvencija stižu u kompjuter koji ih potom procesuira uspoređujući dobivene rezultate s onima koje spadaju u normalne kvantne vrijednosti. Veličina dobivenih vrijednosti ukazuje na prirodu i vrstu promjena staničnih vrijednosti. Rezultati ispitivanja služe samo za referencu, a ne kao dijagnostički zaključak.

 

Bilješke:

- 1h prije dijagnostike suzdržite se od konzumiranja hrane, a 2 h prije od alkohola, kave i čaja

-prilikom analize ne smijete imati ništa od metala na tijelu

-Analiza ne mogu raditi osobe s metalnim implantom u tijelu


Pogledajte i ostale ponude Laser centra Trinity:
Ponude u Zagrebu
Ponude u Rijeci
Ponude u Osijeku
Ponude u Splitu