[ZAGREB/RIJEKA/OSIJEK/SPLIT] Uklonite sve nepravilnosti na svojoj koži! Za samo 139 kn umjesto 280 kn osigurajte na vrijeme kemijski piling lica kiselinama po tipu kože u Laser centru TRINITY!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona birajte između čak 4 grada: Zagreba, Rijeke, Osijeka ili Splita! 4 vrste kiselina za uklanjanje svih nečištoća, skidanje mrtvih stanica i vidljivo mlađi izgled Vaše kože - glikolna, bademova, mliječna ili aha! Kupon vrijedi do 05.12.2017. (do tad je najkasnije potrebno krenuti na tretmane)!

Ponuda uključuje: Laser centar Trinity - 4 grada- Zagreb, Rijeka, Split, Osijek - kemijski piling - izbor između 4 vrste kiselina - glikolne, bademove, mliječne ili aha za samo 139 kn!


Cijena uključuje: tretman kemijski piling kiselinama po tipu kože na izbor između 4 vrste kiseline - glikolne, bademove, mliječne ili aha - uklanjanje svih nečištoća, skidanje mrtvih stanica i vidljivo mlađi izgled Vaše kože za samo 139 kn!


Prije kupnje kupona, izaberite grad:

Opcija 1 Zagreb - Kemijski piling  097/772-0086 (Zagreb). 

Opcija 2 Rijeka - Kemijski piling 098/933-0992 (Rijeka).

Opcija 3 Osijek - Kemijski piling  095/730-2824  (Osijek).

Opcija 4 Split - Kemijski piling  098/1353-664 (Split)


Radno vrijeme: pon-pet 9-20h, sub 9-16h.

Pogledajte i ostale ponude Laser centra Trinity:
Ponude u Zagrebu
Ponude u Rijeci
Ponude u Osijeku
Ponude u Splitu

  

Kemijski piling je terapijska procedura kontroliranog odstranjivanja površinskog sloja kože čime se aktivira ćelijska migracija i ubrzava rekonstrukcija dermisa i tkiva epidermisa, osiguravajući presudne mikronutritiente za pogođene oblasti.

Prilikom procesa se podmlađuje koža, uklanjaju se nečistoće sa kože, poboljšavaju se funkcije kože, umiruju upalni procesi, koža se manje masti i podstiču se dublje strukture kože na regeneraciju, podstiče se stvaranje kolagena i smanjuje broj bora i pigmentnih nepravilnosti. Zbog toga je i efekt pomlađivanja lica znatan, vidljiv i trajan, a licu daje mladalački i bitno svježiji izgled. Koristi se za potpuno obnavljanje epiderma i redukciju vidljivih znakova starenja i foto-oštećene kože, kao i za poboljšanje tonusa i sjaja kože. Kemijski piling najčešće preporučujemo osobama sa foto-oštećenom kožom (naboranim licem, izraženim pigmentacijama) kao i osobama sa masnom kožom i ožiljcima od akni.

U Laser centru TRINITY primenjujemo Simildiet Laboratories piling u 4 različite koncentracije.

Prednosti ovih kemijskih pilinga su:

 1. sigurnost i preciznost u primjeni

            2. nuspojave svedene na minimum

            3. brži oporavak

  

Kemijski piling odličan je za jesen i zimu, da bi ubrzali oporavak kože nakon ljetnih iskušenja dubinskom eksfolijacijom. 

Tretmani ovim kiselinama daju sigurne rezultate, bezbolni su i nisu toksični za kožu. Pored lica, tretiraju se i ruke, posebno šake, predio dekoltea, ramena i leđa. Na prvom pregledu se odlučuje koji će se tip pilinga koristiti, koliko tretmana će se odraditi i sa kojim vremenskim rasponom. Koža poslije pilinga zahtjeva njegu i nanošenje hidrantnih krema. Efekti su vidljivi nakon samo jednog tretmana. Primjenom samo jednog pilinga skraćuje se vreme liječenja akni za 3-5 mjeseci u usporedbi sa klasičnim medicinskim metodama liječenja.


Vratite svojoj koži blistavost, čistoću i sjaj odgovarajućim kemijskim pilingom!


ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086 (Zagreb), 098/933-0992 (Rijeka), 095/730-2824 (Osijek), 098/1353-664 (Split) uz KOD i ID kupona po primitku.