PodržimoNaše

[ZAGREB, RIJEKA, SPLIT, OSIJEK] SUPER AKCIJA Crnog Jaja i Laser centra Trinity u 4 grada!!! Vrhunski brzi tretman mršavljenja -1 ultrazvučna kavitacija i 1 lipolaser za nevjerojatnih 120 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najsuvremeniji tretmani na Crnom Jaju! Lipolaser i ultrazvučna kavitacija sa topljenjem masnih naslaga, zatezanjem kože i uklanjanjem celulita! Savršen način za oblikovanje tijela dama i muškaraca! Kupon se može iskoristiti u jednom gradu i vrijedi isključivo do 05.12.2017.!

Ultrazvučna kavitacija

Jedinstvena ultrazvučna kavitacija je najnovija metoda razbijanja masnog tkiva, najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u Vašem obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama.

Ultrazvučna kavitacija je novija, treća generacija kavitacije (u odnosu na ultrazvučne kavitacije i monopolarne i bipolarne sisteme) i koja je sigurna, bezbolna i neinvazivna, a rezultati su iznad svih očekivanja.

Ultrazvučna kavitacija sigurno se fokusira na visoku toplinsku energiju ispod kože (za zatezanje kože) ili dublje na odgovarajući sloj masnog tkiva za tretman uklanjanja celulita. 


Duboko prodirući u kožu, ubrzavaju se molekule i zagrijava tkivo i tako deluje na vezivno tkivo i stanice masti te se smanjuju i naslage celulita. Samo multipolarna tehnologija (6 aplikatora + 640 nm laser) drži tkivo na terapijskoj temperaturi od 56-62 Celzijevih stupnjeva, dok vrh ne zagrijava kožu iznad 40-41 stupnjeva. To osigurava gotovo trenutno vidljiv efekt i zatezanje tog područja bez boli. Rezultati vremenom, umjesto da slabe, postaju sve vidljiviji.

Razmak između dva tretmana je tjedan dana, preporučuje se 5-6 tretmana, tretman traje 30min.

Pogledajte i ostale ponude Laser centra Trinity:
Ponude u Zagrebu
Ponude u Rijeci
Ponude u Osijeku
Ponude u Splitu

Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani pacemaker, metalni implanti, poremećaj koagulacije, hepatitis infekcije, dijabetes, trudnoća i dojenje.


LIPOLASER je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake, a preporučuje ga slavni dr. Oz!

Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.

Funkcije:

gubitak težine i oblikovanje,

pomlađivanje kože i njega.

Sigurnost: ne invazivni hladni laser, bez nuspojava.

Brzina: samo jednim tretmanom, obujam tijela može se smanjiti.

Može se primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.