Uživajte u čarobnoj jeseni uz miris mora i borova! 2 ili 3 noćenja u mobilnim kućicama GOLD ili SILVER kampa Njivice na otoku Krku za max. 4 osobe po super povoljnoj cijeni već od 476kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kamp je svakako poželjna destinacija za aktivan odmor i u jesen na otoku Krku! Kupon vrijedi za maksimalno 4 osobe! Bijeg od svakodnevnice gostima nude mobilne kućice na izuzetno atraktivnim lokacijama! Prekrasne drvene terase potpuno su prilagođene savršenom odmoru. Kupon je iskoristiv u periodu od 10.10. do 06.11.2017.!

Bijeg od svakodnevnice gostima nude opremljene i udobne mobilne kućice na izuzetno atraktivnim lokacijama, uz samo more! 

Mobilne kućice u kampu

Mobilne kućice su u suvremenom kamping turizmu neizostavan dio smještajnih kapaciteta te su najmoderniji oblik smještaja u kampovima. Njihov komfor pruža Vam sve prednosti koje imaju apartmani visoke kategorije, ali s jednom bitnom razlikom, smještene su uz samo more, u hladovini šume u uređenom kampu.

Mobilne kućice u kampu Njivice su površine od 32m² do 36m², sa dvije ili tri spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i jednom ili dvije kupaonice. Mobilne kućice su udaljene cca 30 do 150 metara od mora. Kako nam je želja pružiti gostima i više od standardne ponude, u svim našim mobilnim kućicama dostupan je besplatni bežični internet, a gosti mogu uživati i u iPod i iPhone Docking sustavu.

Svaka naša mobilna kućica ima i modernu natkrivenu terasu sa ležaljkama i vrtnom garniturom koje će Vam pružiti udoban pogled na Kvarnerski zaljev.

Svaka mobilna kućica u kampu Njivice je opremljena klimatizacijskim uređajem, a u cijenu najma je uključena posteljina te završno čišćenje. Ukoliko želite savršen, komforan odmor, unajmite svoju mobilnu kućicu u kampu Njivice!

GOLD - mobilne kućice 32m² od drugog reda nadalje.

Posebnost naših kućica su i terase! Svaka terasa opremljenaje vrtnom garniturom na natkrivenom dijelu i ležaljkama na sunčališnom dijelu terase pružajući Vam tako udoban pogled na Kvarnerski zaljev.

Svaka mobilna kućica u kampu Njivice je opremljena klimatizacijskim uređajem, SAT-TV-om, potpuno opremljenom kuhinjom, a u cijenu najma je uključena posteljina, ručnici te početno/završno čišćenje, a područje cijelog kampa prekriveno je besplatnom WI-FI mrežom.


NOVO 2017!

SILVER (32m2) i SILVER FAMILY (35m2) su nove mobilne kućice u kampu Njivice! Klimatizirane, s kupaonicom, dnevnim boravkom sa kuhinjom i s modernom terasom sa vrtnom garniturom i ležaljkamA! Smještene su 150 metara od mora!

Opremljenost SVIH mobilnih kućica: Opremljena kuhinja, Aparat za kavu, Struja, Voda, Plin, Posteljina, Ručnici, SAT-TV, Free Wi-fi, Klima uređaj, Vrtna garnitura, Parking