PodržimoNaše

Više samopuzdanja, ljepši izgled, a manje briga! Popularni tretman samo na Crnom Jaju! Japansko iscrtavanje obrva u Beauty centru Callisto u Puli za samo 1290 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen izgled obrva u svako doba dana, bez crtanja olovkama! Konačan izgled prilagođava se Vašoj kosi, strukturi lica i boji kože, a Vaše lice izgledat će mlađe i vedrije!

3D ISCRTAVANJE OBRVA

Microblading je semi permanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi aparat već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobiva potpuno prirodan izgled jer se ne popunjava cijela obrva, već se posebnom tehnikom iscrtavanja dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta.

Metoda je posebno namijenjena onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i debljinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili samo žele popuniti svoje.
Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke,već se stvara prirodan izgled obrva. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je rezultat zaista prirodan.

Pigment traje od 1 do 2 godine ali svježina boje ovisi o unutarnjim i vanjskim faktorima. Unutarnji faktori su Vaš tip kože, masna ili suha koža,promjene na koži, dermatitis, seboreja, keloidni ožiljci itd. Vanjski utjecaji su učestalo izlaganje suncu, solarij, kozmetika, naročito kreme sa retinolom i AHA kiselinama, razni tretmani, kemijski piling i mikrodermoabrazija. Svi ovi faktori utječu na postojanost i trajnost pigmenta u koži i zato se jednom godišnje savjetuje osvježenje boje. Redovnim godišnjim održavanjem produžavate im vijek koliko god Vi želite.
Iscrtavanje ovom metodom je gotovo bezbolno jer se koristi lagani anestetic a sam tretman traje od 60-90 minuta.

Prva korekcija se radi poslije 3-4 tjedna. Kod problematične masne ili seboroične kože boja će trajati dosta kraće nego kod normalne kože i osvježavanje boje će biti potrebno puno češće.