[Polazak iz RIJEKE] Najljepši europski Advent - u Zagrebu! Uživajte s nama u najboljoj adventskoj destinaciji u Europi 16.12.17. uz prijevoz busem iz Rijeke, pratitelja putovanja....za 113 kn/osobi!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Advent provedite u glavnom gradu Hrvatske i najljepšoj Europskoj destinaciji za Advent - Zagrebu! Prošećite trgom, posjetite Markov trg, pomolite se na Kamenitim vratima, kušajte kuhano vino, sarmu, debrecinke... Kupon je iskoristiv isključivo za termin 16.12.2017.!

ADVENT U ZAGREBU - uživajte s nama u najboljoj adventskoj destinaciji u Europi

16.12.2017. –  subota 


polazak s Trga bana Jelačića, Rijeka u 07:00 sati

stanka oko 09.00 sati

kratka pauza sa predstavljanjem naših putovanja

odlazak u Zagreb: razgled i šetnja od fontane Manduševac – za koju je vezana legenda o nastanku imena grada Zagreba do spomenika banu Jelačiću,  jednoj od najznačajnijih  osoba iz Hrvatske povijesti. Nastavljamo Ilicom, najdužom ulicom, do uspinjače koja spaja zagrebački Gornji i Donji grad. Uspinjačom ćemo se odvesti do kule Lotrščak, u kojoj se nalazi Grički top. Zatim dolazimo do trga sv. Marka, gdje se nalaze: crkva sv. Marka, Sabor RH, Banski dvori. S Markova trga spuštamo do Kamenitih vrata i  Krvavog mosta. Preko tržnice Dolac vraćamo se do zagrebačke katedrale, najveće hrvatske sakralne građevine. 

Slobodno vrijeme za uživanje u ADVENTSKIM PROGRAMIMA -  najrazličitijim kulturno – umjetničkim i glazbenim programima na glavnom Trgu, Zrinjevcu, Europskom trgu…. uz bogatu gastro ponudu.

povratak prema Rijeci

dolazak u Rijeku u večernjim satima