PodržimoNaše

[Polazak iz PULE] Svi na festival kestena 29.10.2017.!!! Posjetite MARUNADU U LOVRANU uz TA Domisan za samo 95 kn po osobi! Polazak autobusom iz Pule!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na Marunadi se uz pečeni marun nudi i medica (domaća rakija na bazi meda), te mlado vino. U kavanama i slastičarnama spravljaju se kolači, slastice i torte od maruna, a u konobama i restoranima mo gu se kušati originalna domaća jela na bazi maruna. Polazak iz Pule – kod SUPER KONZUMA – bivši MERCATOR u 07.00 sati!


MARUNADA NA LOVRANSKI NAČIN

 28.10.2017. – SUBOTA 


polazak iz Pule – kod SUPER KONZUMA – bivši MERCATOR u 07.00 sati

stanka oko 09.00 sati

kratka pauza sa predstavljanjem naših putovanja

Odlazak u Lovran - U razdoblju kada se održava marunada, Lovran je u potpunosti u znaku maruna i proizvoda od maruna. Pečeni maruni, kolači i torte, palačinke, kesten-pire, gulaš od maruna, pita s marunom… Osim maruna, možete kušati i ostale tradicionalne specijalitete lovranskoga kraja kao što su domaće mlado vino i medica. Ljubazni domaćini za sve goste pripremaju i bogat  kulturno-zabavni program te  široku ponudu lokalnih suvenira. Glavno događanje je na  lovranskom gradskom trgu gdje nastupaju brojne folklorne grupe, popularna lovranska limena glazba, ali i gosti iz drugih krajeva Hrvatske. Kako bi priredba imala i "sportski karakter" održavaju se boćarski turnir i natjecanje u ribolovu. 

        

Povratak prema Puli. Dolazak u Pulu u večernjim satima.