[Polazak iz PULE] Pozivamo sve na najslađi festival na Kvarneru - Festival čokolade u Opatiji 03.12.2017.! Prijevoz turističkim autobusom iz Pule...za 109kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljubitelji čokolade, u svoj kalendar upišite prvi vikend u prosincu i uputite se u bajnu Opatiju uz Crno Jaje i Domisan! Polazak iz Pule – kod SUPER KONZUMA – bivši MERCATOR 03.12.2017. u 07 sati!

OPATIJA – FESTIVAL ČOKOLADE

03.12.2017. - NEDJELJA


Polazak iz Pule – kod SUPER KONZUMA – bivši MERCATOR u 07 sati. 

stanka oko 09.00 sati

kratko pauza sa predstavljanjem naših putovanja


Odlazimo na šetnju Opatijom i degustaciju čokolade. 

Najslađa opatijska manifestacija u prvom vikendu prosinca predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Izložbeni i prodajni dio Festivala čokolade smješten je u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner gdje svaki proizvođač u svome prostoru predstavlja ono najkvalitetnije iz svoje ponude, no atraktivni programi poput radionica, predavanja, degustacija, koncerata i izložbi vezanih uz čokoladu održavaju se u svim opatijskim hotelima i restoranima, ali i umjetničkim galerijama, izložbenim paviljonima, te muzejskim i školskim prostorima. Udruženi slastičari stvaraju i veliku carsku tortu, a poseban dio manifestacije je „Opatijski paradoks“, jedinstveno događanje u kojemu se uz stručno vođenje sljubljuju okusi raznih vrsta čokolade i kvalitetnih vina iz regije. 

Čokoladna čarolija - prezentacija, degustacija i prodaja čokoladnih delicija - Kristalna dvorana hotela Kvarner

Čokoladni Advent u Parku sv. Jakov – bogata ugostiteljska ponuda, glazbeni programi i programi za djecu

Umjetnički paviljon Juraj Šporer i Park Sv. Jakov

Choco izlog Milenij Choco svijeta - izrada ''božićne slagalice'' i velikog božićnog drvca od čokolade - Milenij Choco svijet (Hotel Continental)

Čokoladna Ledena čarolija - Ljetna pozornica

Povratak prema Puli. Dolazak u Pulu u večernjim satima.