NOVO!!! Smjestite se u prekrasnom HERITAGE PALACE VAROŠ hotelu u najstarijoj splitskoj četvrti uz 2 noćenja s buffet doručkom + boca vina dobrodošlice, već od 819 kn za dvoje!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

HERITAGE PALACE VAROŠ smješten je u netom renoviranom starom kamenom zdanju u jednoj od najstarijih splitskih četvrti, Varošu! Prije nego što stisnete izaberite sobu: standard ili deluxe!

HERITAGE PALACE VAROŠ sastoji se od 16 vrhunski udobnih dvokrevetenih soba s privatnim kupaonicama, restorana i bašte. Sve sobe su klimatizirane, te opremljene dizajnerskim namještajem, mini barom, sefom, LCD televizijom ravnog ekrana i besplatnim bežičnim internetom. 


Moderne kupaonice sadrže tuš, sušilo za kosu, higijenske potrepštine te dizajnersku keramiku. 


Hotel se odlikuje jedinstvenim spojem drevnog i suvremenog, te pruža vrhunsku udobnost i luksuz prema potrebama modernih putnika, dok istovremeno čuva spomen na povijest ove živopisne stare gradske četvrti.


Dodatne pogodnosti: besplatan WI-FI; popust od 20 % na walking tour Dioklecijanove palače i povijesnog dijela grada; popust od 15 % na usluge privatnih kozmetičkih usluga; popust od 45 % na masažu (redovna cijena 350,00 kn); popust od 10 % na sve menije u restoranu "Artičok"; popust od 20 % na sve menije u restoranu "Fife" i popust od 10 % na sve menije u restoranu "Chops & Grills steakhouse an seafood".

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail palace.varos@gmail.com ili na mobitel 099 2745 071, uz KOD kupona po primitku kupona.