Posjetite Grad svih gradova! 3-dnevni ili 4 -dnevni INDIVIDUALNI POSJET ISTANBULU IZ ZAGREBA, 1x avio karta, 2x noćenje s doručkom u hotelu 4* na odličnoj lokaciji u centru grada, već 762kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti u periodu od 01.11.2017. do 30.03.2018. i ovisi o raspoloživim mjestima u avionu! Prijave za sve polaske: do 25.10.2017.!

Krenite na putovanje u »Grad svih gradova«! Krstarite bosporskim tjesnacem, kušajte turske gastro delicije i uživajte u večernjem programu iz tisuću i jedne noći!


Ponuda uključuje individualni posjet Istanbulu u organizaciji turističke agencije Jazon-6.

Prije nego pritisnete KUPI odaberite željeni broj noćenja:

OPCIJA A: 3-dnevni INDIVIDUALNI POSJET ISTANBULU + 1x avio karta na letovima Zagreb Istanbul Zagreb + 2x noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* (Golden horn) na odličnoj lokaciji u centru grada + kontakt agenta u Istanbul

OPCIJA B: 4-dnevni INDIVIDUALNI POSJET ISTANBULU + 1x avio karta na letovima Zagreb Istanbul Zagreb + 3x noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* (Golden horn) na odličnoj lokaciji u centru grada + kontakt agenta u Istanbul.


Uživajte u šetnji gradom na dva kontinenta i u vrhunskoj hrani! Posjetite najveće kulturno povjesne spomenike! Krstarite brodom po bosporskom tjesnacu i s novom podzemnom željeznicom ispod Bospora posjetite Aziju! Idealna prilika za sve, koji traže promjenu i ugodno putovanje.