JESEN U SPLITU! NOVO! 2 noćenja, buffet doručak u Heritage Palace Varoš, standard ili deluxe soba u Prima Luce Luxury Rooms + boca vina dobrodošlice, sve za 2 osobe već od 669 kuna!

Super cijena 669 kn
Uštedi još 38 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 38 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

PRIMA LUCE Luxury Rooms je ultramoderan luksuzni objekt smješten tik izvan stare gradske jezgre Splita, na trećem katu robne kuće Prima Grad, prve i najpoznatije robne kuće u Splitu, koju je projektirao znameniti arhitekt Antun Šatara!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana i 2 noćenja s buffet doručkom (doručak u Heritage Palace Varoš), u standard sobi Prima Luce Luxury Rooms + boca vina dobrodošlice iz odabranog asortimana hotela, sve za 2 osobe.


Ponuda 2 uključuje: 3 dana i 2 noćenja s buffet doručkom (doručak u Heritage Palace Varoš), u deluxe sobi Prima Luce Luxury Rooms + boca vina dobrodošlice iz odabranog asortimana hotela, sve za 2 osobe.

Dodatne pogodnosti: 

besplatan WI-FI; popust od 20 % na walking tour Dioklecijanove palače i povijesnog dijela grada; 
popust od 15 % na usluge privatnih kozmetičkih usluga; 
popust od 45 % na masažu (redovna cijena 350,00 kn); 
popust od 10 % na sve menije u restoranu "Artičok"; 
popust od 20 % na sve menije u restoranu "Fife" i popust od 10 % na sve menije u restoranu "Chops & Grills steakhouse an seafood".


Nakon opsežne renovacije izvršene pod budnim okom konzervatora, ovaj jedinstveni smještajni objekt otvorit će svoja vrata u lipnju 2017. godine.


Sjajna lokacija u središtu grada i neusporedivo atraktivan pogled na grad dodatan su adut objekta PRIMA LUCE Luxury Rooms, koji se sastoji od 10 ekstravagantno modernih i udobnih dvokrevetnih soba s ultramodernim privatnim kupaonicama. Sve sobe su klimatizirane i zvučno izolirane, te opremljene tzv. “calling” krevetima s bluetoothom i anatomskim madracima, mini barom i besplatnim bežičnim internetom, dok kupaonice sadrže tuš, sušilo za kosu, higijenske potrepštine te dizajnersku keramiku.