Jedinstveni predblagdanski ugođaj u poznatom marjanskom svetištu Mariazell uz 16.12.2017.! Prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licencirani pratitelj...za 185kn/osobi!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[SMART TRAVEL] Polazak u 05.00h sa autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 - 507) prema poznatom austrijom svetištu MARIAZELL! GARANTIRANO!!!

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 04.45h (moguć polazak iz Varaždina bez nadoplate, uz prethodnu najavu). Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 05.00h prema poznatom austrijom svetištu MARIAZELL. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Dolazak u Mariazell, svetište smještenu u Alpama, kojim dominira prekrasna romanička bazilika posvećena rođenju Djevice Marije. U ovo adventsko doba trg ispred bazilike je prepun štandova sa ukrasima i suvenirima, ali i kućicama iz kojih se širi miris medenjaka i kuhanog vina. Veliki božićni vijenac upisan u Guinessovu knjigu rekorda, zahvaljujući svojoj veličini (promjer 12 metara i težina od 5 tona), šareni ukrasi, 5 metara visoka kuća medenjaka izgrađena od preko 1000 kg medenjaka, živuće jaslice sa kozama i magarcima, poštanski ured za slanje božićnih čestitki i želja... 

Advent u Mariazellu je uistinu jedinstven! Slijedi slobodno vrijeme za uživanje u slikovitom Mariazellu i predblagdanskom ugođaju u Alpama uz božićne pjesme, štandove s mnogobrojnim prigodnim drangulijama uz miris punča i božićnih kolača.. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.