"Svi v Stubake na Gljivarenje 21.10.17."! Kušajte ukusna jaja s vrganjima i neponovljivu zabavu uz Črne lajbeke, u parku vozača Pila, na Sljemenskoj cesti podno Medvednice za 19kn/osobi!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pozivamo Vas na tradicionalnu 21. po redu jesensku manifestaciju "Gljivarenje v Stubakima" koja će se održati 21.listopada 2017. godine u Stubičkim Toplicama, u Parku vozača - Pila, s početkom u 10,00 sati! Za zabavu i dobre zvukove će se pobrinuti odličan tamburaški sastav 'Črleni lajbeki'. Dođite u što većem broju!!!

Ponuda uključuje: Jaja s vrganjima za 1 osobu - 21.10.2017. na manifestaciji "Gljivarenje v Stubakima" 

21. listopada (subota) u 10,00 sati u Stubičkim Toplicama, Pila - na Sljemenskoj cesti podno Medvednice.

Tradicionalna jesenska manifestacija ove godine slavi dvadeset jednu godinu kontinuiranog održavanja.

Ulaz na manifestaciju "Gljivarenje v Stubakima" je besplatan. Program manifestacije pogledajte ovdje

Svake godine okuplja gljivare i zaljubljenike u prirodu koji u okolnim šumama pronalaze i istražuju čaroban svijet gljiva, kreiraju izložbu gljiva, sudjeluju na edukativnom predavanju i provode ugodan dan u prirodi.  

Po broju učesnika i količini ubranih gljiva jedna je od najvećih manifestacija te vrste u Hrvatskoj. 

Posjetitelji će moći uživati u bogatoj gastro ponudi: gljivarskom, ribljem i lovačkom kotliću, jajima s vrganjima, štruklama i tradicijskim kolačima , te bogatoj ponudi proizvoda lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Gljivarijada obiluje raznovrsnim sadržajima poput izbora najljepše gljivarske košarice, vožnje konjskim zapregama, performansa Udruge krapinski neandertalci - Pleme špiljskog medvjeda, tradicijskih igrački i suvenira, dječjih radionica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode KZŽ, te stručnom determinacijom i predavanjem o gljivama koje će voditi Mladen Strižak - član Gljivarskog društva "Kamilo Blagaić" i vrsni poznavalac gljiva.

Za zabavu i dobre zvukove će se pobrinuti tamburaški sastav 'Črleni lajbeki'.

Pozivamo sve zaljubljenike u prirodu da posjete najveću manifestaciju topličkog kraja i provedu ugodan jesenski dan u Parku prirode Medvednica, uz kulturno-zabavni program, bogatu gastro ponudu i eko - etno - eno sadržaje.

Vidimo se v Stubakima!