Kako Vam zvuči proslava Nove 2018. u Dubai-u??? Integral Vas vodi na najluđu proslavu uz povratnu zrakoplovnu kartu za Dubai, 5 noći u hotelu City Season Tower**** za samo 8299 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[INTEGRAL ZAGREB] Garantirani polazak!!! Termin putovanja: 30.12.2017. - 04.01.2018. uz polazak iz zračne luke Zagreb i dolazak u istu 30.12.17. u 11:30h! Polijetanje zrakoplova za Dubai u 14:40 sati!

Nova godina 2018.

DUBAI

zrakoplovom iz Zagreba

Garantirani polazak!


City Season Tower****

Termin putovanja: 30.12.2017. – 04.01.2018.

30.12.2017. ZAGREB– DUBAI

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 11:30 sati. Prijava na direktni let zrakoplovne kompanije Emirates (EK 130).  Polijetanje zrakoplova za Dubai u 14:40 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:05 sati prema lokalnom vremenu. Po dolasku, doček od mjesnog agenta te prijevoz do hotela 4*. Noćenje.

31.12.2017. DUBAI

Doručak. Odlazak na poludnevno razgledavanje grada. Razgled započinje vožnjom do Jumeiraha, najluksuznijeg i najpoznatijeg dijela u Dubaiju. Odlazak do Burj Al Araba, slijedi fotografiranje ispred hotela. Nastavak razgleda vožnjom po ulici Sheika Zayeda, gdje ćete vidjeti najvišu građevinu na svijetu Burj Khalifu. Slijedi vožnja brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje ćete osjetiti egzotične mirise, boje i okusa raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Nakon posjeta tržnici odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalazi luksuzni hoteli jedan od njih je Atlantis The Palm te privatne rezidencije. Slijedi povratak u hotel. U večernjim satima predlažemo odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ uz večeru (uz doplatu, transfer uključen). Noćenje.

01.01.2018. DUBAI SRETNA NOVA GODINA!

Nakon doručka slobodno za vlastito otkrivanje grada. Preporučamo odlazak na skijanje s pravim zimskim ugođajem, WildWadi zabavni vodeni park ili odlazak na najvišu zgradu na svijetu Burj Khalifa. Poslijepodne slobodno za pripreme za novogodišnju noć. Provedite ludu noć te odbrojavajte minute i otpratite staru godinu uz neponovljiv vatromet koji će Vam Dubai pružiti. Noćenje.

02.01.2018. DUBAI 

Doručak. Slobodno prijepodne za vlastite aktivnosti. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski safari (uz doplatu). Tura započinje nezaboravnom vožnjom luksuznim džipovima po pješčanim dinama do kampa. Po dolasku u kamp koji je  uređen u tradicionalnom arapskom stilu, mogućnost jahanja deva, ukrašavanje kože kanom ili uživanje u aromatskoj vodenoj luli. Slijedi večera uz roštilj i druge specijalitete te glazbeni program koji kulminira plesom trbušne plesačice. Povratak u hotel. Noćenje.

02.01.2017.  DUBAI – (ABU DHABI) – DUBAI

Nakon doručka fakultativni odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka (uz doplatu). Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Na putu se prolazi kroz luku Jebel Ali. Dvosatna vožnja pustinjskim krajolikom. Grad odlikuje mnoštvo zadivljujućih modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Obilazak džamije Sheika Zayeda, jedne od najvećih i najljepših džamija na svijetu. Slijedi odlazak do  shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i shoppinga. Povratak u Dubai. Noćenje. 

03.01.2017.  DUBAI –ZAGREB

Odjava iz hotela u ranim jutarnjim satima. Transfer do zračne luke te prijava na direktni let za Zagreb (EK 129). Polijetanje zrakoplova u 08:15 sati s predviđenim slijetanjem u zračnu luku Zagreb u 11:30h



Ujedinjeni Arapski Emirati su država na obali Perzijskog zaljeva i Omanskog zaljeva. Nalaze se na istoku Аrapskog poluotoka u Jugozapadnoj Aziji. Graniče na jugu i zapadu sa Saudijskom Arabijom, te na istoku s Omanom. Sastoje se od sedam emirata: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah i Umm al-Qaiwain. Svi su smješteni na jugoistočnoj obali Zaljeva osim Fujairah koji izlazi na more na obali Omanskog zaljeva, na istočnoj obali poluotoka Musandam.


Viza:

Nije potrebna za građane Hrvatske.

Preporuka: Molimo da se o rizičnost putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr

NE ZABORAVITE! Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ne obvezuju Integral Zagreb d.o.o.  te se primjenjuju objavljeni uvjeti otkaza putovanja.

Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u UAE.

Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti omogućen ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate.