Nova 2018. u Španjolskoj - metropola modernizma BARCELONA 31.12.17.-04.01.18.!!! Povratna zrakoplovna karta, let iz Zagreba, smještaj u hotelu 4*...za samo 2699 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[INTEGRAL ZAGREB] GARANTIRAN POLAZAK!!! Moguća Doplata za vezani let iz Splita ili Dubrovnika: od 420 kn. Polazak iz Zračne luke Zagreb, kod šaltera informacija u 14:00h (mogućnost doplate uz prethodnu najavu za vezani let iz Splita, Dubrovnika, Zadra ili Pule). Prijava na direktan let zrakoplova Croatia Airlines za Barcelonu u 15:20 sati!

Nova godina 2018.

BARCELONA

zrakoplovom iz Zagreba

Garantirani polazak!

Smještaj u hotel 4*


Datum putovanja: 31.12.-04.01.2018.

1. dan: ZAGREB/SPLIT/DUBROVNIK - BARCELONA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb, kod šaltera informacija u 14:00 sati (mogućnost doplate za vezani let iz Splita, Dubrovnika, Zadra ili Pule). Prijava na direktan let zrakoplova Croatia Airlines za Barcelonu u 15:20 sati. Po slijetanju zrakoplova u Barcelonu u 17:30 sati, transfer autobusom do hotela. Smještaj u hotel i kraći odmor. Odlazak javnim prijevozom u centar grada, šetnja poznatom Ramblom, žilom kucavicom, koja se proteže između Plaça de Catalunye i spomenika Kristoforu Kolumbu, smještenog na obali. Doček Nove godine na ulicama i trgovima grada. Noćenje.

2. dan: BARCELONA

Kasniji doručak. Odlazak na razgled grada javnim gradskim prijevozom i pješice: Kolumbov spomenik, Placa Reial, katedrala, bazilika Santa Maria del Pi, Gotička četvrt, tržnica Boqueria, Rambla, Plaça de Catalunya. Slobodno poslijepodne za vlastito istraživanje grada. U večernjim satima odlazak na otvorenu predstavu „Čarobne fontane“, čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Plaça d'Espanya. Noćenje.

3. dan: BARCELONA

Doručak. Nastavak razgleda grada javnim prijevozom i pješice: Casa Batllo, Casa Mila, avenija Diagonal,   Sagrada Familia - remek djelo arhitekta Antonija Gaudíja, Park Guell - fascinantne kreacije vrtova i arhitektonskih oblika genijalnog arhitekta Gaudija (ulaz u centralni dio parka se naplaćuje). Slobodno poslijepodne za posjet Pomorskom muzeju ili Picassovom muzeju, te odlazak do stare luke Port Vell i posjet poznatom Akvariju, jednom od najvećih u Europi. Noćenje.

4. dan: BARCELONA

Doručak. Predlažemo obilazak čuvenog Camp Noa, stadiona FC Barcelone. U popodnevnim satima odlazak na Montjuic, gdje se nalazi Olimpijski stadion, muzej Joan Miro, botanički vrt  i prekrasan park s vidikovcem i tvrđavom, muzej „Poble Espanyol“  s replikama svih najpoznatijih zdanja i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima predlažemo posjet Tablaosima – restoranima u kojima se pleše i pjeva flamenko. Noćenje.

5. dan: BARCELONA - ZAGREB/SPLIT/DUBROVNIK

Doručak. Predlažemo izlet autobusom do najvećeg hispanskog marijanskog svetišta Montserrat, smještenog visoko u planinama. Po dolasku u svetište slijedi posjet manastiru i crkvi s poznatim kipom Crne Gospe, zaštitnice Katalonije. Povratak u Barcelonu  i transfera za zračnu luku u Barceloni. Putnicima koji ostaju u gradu predlažemo posjet poznatoj plaži Barceloneti, posjete muzejima ili kupovinu. Transfer za zračnu luku u 15:30 sati ispred hotela. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 18:20 sati. Dolazak u Zagreb u 20:20.