Nova 2018. u britanskoj prijestolnici - neponovljivom LONDONU!!! Povratna zrakoplovna karta, let iz Zagreba, smještaj u Hotelu Royal National 3* u centru Londona, sve za samo 2899 kn/osobi!!!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[INTEGRAL ZAGREB] Garantirani polazak!!! Polazak zrakoplovom iz Zagreba Zračne luke Franjo Tuđman oko 14:40 sati (dolazak putnika u 12:30 sati)!

Nova godina 2018.

LONDON

zrakoplovom iz Zagreba

Garantirani polazak!


Hotel Royal National 3* u centru Londona!


Termin putovanja: 29.12.2017. – 01.01.2018.

1. dan  ZAGREB - LONDON

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Franjo Tuđman, kod šaltera informacija u 12:30 sati. Prijava na let Croatia Airlinesa za London. Odlazak aviona u 14:40 sati, dolazak u londonsku zračnu luku London Heathrow u 16:05 sati po lokalnom vremenu. Panoramski razgled Londona autobusom: Westminster - Big Ben - obala Temze – Knightsbridge - South Kensington - Hyde Park. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan  LONDON

Doručak. Razgled Londona nastavljamo pješice i javnim prijevozom: šetnja od palače Parlamenta i Big Bena do Westminster Abbeya te dalje povijesnom ulicom Whitehall. Vidjeti ćemo stražare na konjima, slikati se ispred sjedišta britanskog premijera u Downing Streetu, prošetati parkom St.James do trga Trafalgar Square. Vrijeme za posjet Nacionalnoj galeriji, jednoj od najvažnijih svjetskih zbirki slika. Šetnja do Covent Gardena, nekad londonske tržnice, a sad živahnog središta s restoranima, uličnom zabavom i mnoštvom trgovina na Piazzi, glavnom trgu koji je arhitekt Inigo Jones gradio po uzoru na talijanske trgove. Slobodno vrijeme za shopping u velikim robnim kućama Oxford Streeta, u najvećoj trgovini s igračkama Hamleys na Regent Streetu, tipični engleski fish i chips, piće u londonskom pubu ili osobne programe. Noćenje.

3. dan  LONDON 

Doručak. Nastavak razgleda odlaskom do Towera i do Citya s katedralom svetog Pavla. Šetnja preko Milenijskog mosta do Tate Gallery i poznatog Shakespearovog Globe Teatra, kroz West End i Soho do „Theatarlanda“. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Navečer se možete pridružiti stanovnicima Londona u dočeku Nove godine na gradskim ulicama i trgovima (organizacija dočeka u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda).  Noćenje.

4. dan  LONDON – ZAGREB

Doručak.  Nakon odmora od dočeka Nove godine, moguć odlazak do slavnog muzeja Madame Tussauds (doplata za ulaznicu na licu mjesta) ili prisustvovanje tradicionalnoj londonskoj novogodišnjoj paradi na ulicama i trgovima. Odlazak iz hotela i transfer do zračne luke. Prijava na let Croatia Airlinesa za Zagreb. Odlazak zrakoplova u 16:50 sati po lokalnom vremenu. Dolazak u zračnu luku Zagreb u 20:05 sati.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   

Za  državljane RH viza za Veliku Britaniju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Minimalan broj putnika za putovanje je 25. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Završno pismo šaljemo 3 dana prije početka putovanja.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o poslovnoj suradnji.