PodržimoNaše

Doživite čaroliju blagdana u Gardalandu uz Crno Jaje i Top Tours! Čarolija uz Gardaland Magic Winter za samo 225 kn/osobi! Polazak autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite čaroliju blagdana u Gardalandu! Među brojnim ukrasima, svjetlima i predstavama, Gardaland park se pretvara u zadivljujuće božićno čudo. Polazak autobusa u 02:00 sat iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506), iz Karlovca, naplatne kućice Petrol u 02.30 sati, a iz Rijeke u 04:00 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald`sa)!


 PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 02:00 sat iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506), iz Karlovca, naplatne kućice Petrol u 02.30 sati, a iz Rijeke u 04:00 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald`sa). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima.  Odlazak u GARDALAND SEA LIFE AKVARIUM (Morski svijet) odvest će vas na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nakon razgleda odlazak u zabavni park GARDALAND, najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe. Uživanje u MAGIC WINTER atmosferi Gardalanda i atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: 4 D AVANTURA – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – LETEĆI OTOK – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE  – RAMZES – GUSARSKI BROD- PREZZEMOLO LAND- CIRKUS MADAGASKAR- 4 D LEDENO DOBA- Klizalište, karting i dr. Među brojnim ukrasima, svjetlima i predstavama, Gardaland park se pretvara u zadivljujuće božićno čudo. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 18:30 sati. Dolazak Rijeku i Zagreb u kasnim noćnim satima.