[SUPER AKCIJA] Doček Nove u Stubičkim toplicama! 3 puna pansiona u Hotelu Matija Gubec, novogodišnji poklon, program uz sastav 'Lepi cajti'...po super cijeni zza samo 1299kn/osobi!

46 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon je moguće iskoristiti ISKLJUČIVO u periodu 29.12.17.-01.01.18.! Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer količina kupona je ograničena ;) Kupon vrijedi za 1 odraslu osobu!

"Lepi Cajti"

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. 

Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Isprobajte i novi vanjski bazen sa hidro masažama i slapovima!

Kako bi Vaš boravak u hotelu Matija Gubec bio što kvalitetniji i ljepši, nudimo Vam raznovrsne profesionalne masaže u prostorima našeg kupališta. Blaga ručna masaža kojom se sjedinjenjem protoka energije postiže maksimalno opuštanje organizma.

Crno jaje preporuča kupnju kupona, te OBAVEZNU rezervaciju termina dolaska na tel.: 049/282 501049/282 420, ili e-mail: info@hotelmatijagubec.com.