[OSIJEK] U mjesec dana do vitke linije!!! Crno Jaje i naš provjereni partner Body Creator Osijek donose Vam čak mjesec dana neograničenog vježbanja u Termo kapsuli uz stručno vodstvo za 359kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Već neko vrijeme Vas opterećuje višak kilograma i premalo garderobe s kojom biste kvalitetno prikrili nedostatke? Vrijeme je da napokon kažete STOP i ODMAH krenete u oštru borbu protiv nakupljenih suvišnih kilograma! Kupon je iskoristiv do kraja STUDENOG, stoga ga poklonite nekom tko Vam je drag ili jednostavno razveselite sebe ;)

VJEŽBANJE U TERMO KAPSULAMA

Višestruke su koristi vježbanja u Body Creatorovim termo-kapsulama. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.

Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline, je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.