[MURTER] MARTINJE u sjajnoj atmosferi hotela Borovnik! Uživajte u proslavi uz 2 noćenja s polupansionom, vinskoj degustaciji, tradicionalnoj Martinjskoj večeri, za 2 osobe po super cijeni!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trodnevno uživanje u degustacijama vrhunskih vina; otkrijte narodne običaje, legende o Svetom Martinu i obilježavanju Martinja; okusite domaće specijalitete i opustite se uz wellness koji Vas čeka u hotelu Borovnik ****

Uživajte u simpatičnom "mistu" Tisno koji će Vam pružiti sve što vam je potrebno za kvalitetno lijenčarenje i prvu "veselicu" povodom Martinja! Zaljubite se u ovo predivno dalmatinsko "misto" i vratite se s osmijehom na licu! 

Dodatna pogodnost: besplatno korištenje fitnessa; kupon za popust u wellnessu 15 %!

Kupon za ponudu se može iskoristiti isključivo od 10.11.17. do 12.11.17.

Predivan pogled na more, ljubazno osoblje i profesionalna usluga pružit će vam očekivani odmor koji će ostati dugo u sjećanju!

O MJESTU

Smješten dijelom na Tišnjanskom poluotoku, a dijelom na otoku Murteru. Tjesnac (po kojem je Tisno i dobilo ime) između otoka i kopna širok je samo 38 metara, a od 1832 povezan je, danas, pokretnim mostom. Noviji dio naselja izgrađen je na kopnenom predjelu Gomilica.

Tisno, malo misto s tipičnim primorskim krajolikom, pješčanim plažama i uređenom obalom, ima dugu tradiciju organiziranog turizma. Mjesto danas nudi raznovrsni smještaj, a i bogatu rekreacijsku ponudu vezanu uz plovidbu, jedrenje, školu ronjenja i druge sportove.

Kao općinsko središte, mjesto ima poštu, banku, ljekarnu, novu školu i druge javne službe. Tisno se nalazi u neposrednoj blizini glavnih dalmatinskih gradova Šibenik  28 km , Zadar 56 km i Split 100 km, s kojim je povezan glavnom magistralnom cestom, te autocestom A1.