[ZAGREB] Ispucali vrhovi stvar su prošlosti! Isprobaj HIT u svjetskim salonima - Split Ender Pro aparat uz uključenu fen frizuru i pranje kose u Studio ljepote Manuela za samo 199 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Od sada uživaj u zdravoj i svilenkastoj kosi bez skraćivanja dužine! Split Ender Pro aparat brzo i efikasno uklanja oštećene, spržene i ispucale vrhove, a istovremeno ne krati dužinu kose, i sve to za samo 199 kn! Kupon je iskoristiv do 15.01.2018.!


Čim vidiš frizera kako sa škarama prilazi tvojoj kosi koju si puštala mjesecima ili čak godinama, poželiš pobjeći glavom bez obzira? 


Ne brini, znamo kako je to ;) Zato smo baš za tebe u suradnji sa Studiom ljepote Manuela dogovorili ponudu za šišanje revolucionarnim aparatom Split Ender Pro koji uklanja ispucale vrhove, ali ne skraćuje dužinu!


Ako misliš da je to nemoguće, dopusti da te razuvjerimo. Pročitaj prednosti šišanja Split Ender Pro aparatom:

❢ skraćuje ispucale vrhove, NE dužinu kose

❢ brzo i sigurno uklanja krajeve oštećene, spržene i ispucale kose

❢ lakše, brže i sigurnije od škara

❢ daje zdrav i svilenkast izgled kosi

❢ bez napora i precizno uklanja i do 150 000 vrhova kose u manje od 30 minuta

❢ možeš imati dužu, ljepšu i zdraviju kosu brže nego ikada prije


Jeste li znali? 

Split Ender Pro izumio je Victor C. Talavera, kao muzičar imao je dugu kosu i mjesečno je trošio više od 4 sata na uklanjanje ispucalih vrhova. Te muke kao i trošenje vremena jednostavno nije više mogao trpjeti pa je izumio revolucionarni, patentirani proizvod specijalno dizajniran za uklanjanje ispucalih vrhova (3 mm do 6 mm), koji istovremeno čuva ostatak kose.


Zahvaljujući ovom aparatu kosa je zdravija, svilenkasta te raste brže i duža je no ranije! ;)