SENZACIJA U HRVATSKOJ!!! Po 1.x puta - kada od cedra!!! Paket mršavljenja od 7 tretmana: 3 vakuma i 3 limfne drenaže + 1 x kada od cedra GRATIS u Beauty centru PRANA za samo 399 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje 3 x vakum i 3 x limfne drenaže (za 3 posjeta) + GRATIS 1 x kada od cedra (fitosauna)!!! Kupon se može iskoristiti do 10.12.2017.!

VAKUM  -  Terapija koja se bavlja pomoću posebnog aparata kojim se masira tretirani dio tijela na principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva.

KADA OD CEDRA + anticelulitna masaža - Kada od cedra (fitosauna) jedinstvena je narodna metoda djelovanja pare ljekovitog bilja na ljudski organizam. Izgledom slična mini sauni, kada je napravljena od drva sibirskog cedra starog više od tristo godina koji u sebi ima veliku količinu energije. Zato se kaže da je drvo cedra jedan od najboljih prirodnih farmaceuta.

Kabina ima otvoren gornji dio, Vaše je tijelo uronjeno u mirisnu paru, a glava ostaje izvan kabine čime se sprječava pritisak na krvne žile. 

Tretman traje 10 do 20 minuta, a temperatura se regulira od 20 do 90 stupnjeva, ovisno o individualnom stanju organizma.

Učinkovita i sigurna!

Pogodna je za ljude životne dobi od 5 do 80 godina. Ne opterećuje žile u mozgu, intenzivno znojenje sprječava prekomjeran rad bubrega, ne oštećuje dišne puteve. Sve ove karakteristike omogućuju ljudima koji inače ne mogu ići u konvencionalnu saunu lako podnošenje tretmana.

LIMFNA DRENAŽA - Ručna limfna drenaža djeluje povoljno na limfni sustav, autonomni živčani sustav, senzorne puteve refleksa boli i imunosni sustav. Uklanja višak vode i proteina iz tkiva, uklanja metabolički otpad i toksine, povećava produkciju limfocita, smanjuje stres i bol, dovodi do relaksacije, povećava stupanj rezistencije za obranu protiv infekcija. Postupak se započinje otvaranjem limfnih čvorova pomoću specijalne čašice, te se nastavlja masaža rolerom koji usisava i rola limfu k limfnim čvorovima