ŽELITE VEĆE, PUNIJE I ČVRŠĆE GRUDI PRIRODNIM PUTEM?? Sve to i još mnogo više moguće je uz Womens Beauty kremu za povećanje i podizanje grudi za samo 79kn!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve žene koje žele biti neodoljive i zasjati u punom sjaju sa novim dekolteom...sve to i još mnogo više uz najpopularniju kremu za prirodan rast grudi u 2014.! Poštarina je uključena u cijenu (isključivo za područje Hrvatske)! Kupon vrijedi do 10.12.2017.!


NAJPOPULARNIJA KREMA ZA PRIRODAN RAST GRUDI U 2014. GODINI!!


Imate male grudi?

Grudi su vam se objesile uslijed poroda ili godina?

Ne znate kako povratiti stari sjaj i punoću Vaših grudiju?

Neugodno Vam je zbog Vaših malih grudi?

Ne želite ići na skupe, bolne i riskantne operacije i umetanje implantanata?

Želite izgledati sexy i biti sigurnija u sebe?

Želite 100% prirodan i učinkovit proizvod?


100% PRIRODNO


Sve prirodno i bezopasno bilje!

Nema nuspojava osim većih grudi! :)

Čvršće i punije grudi bez skupih operacija i hormonskih tretmana.

Najniža cijena na tržištu-promotivni popust 50%!!!

Diskretna dostava za vašu privatnost.

Dugotrajna učinkovitost.

Rezultati vidljivi već nakon 20-30 dana.


    Ženske grudi su stvar ljepote. To je glavni razlog zašto su žene i muškarci opsjednuti kako izgledaju njene grudi. Muškarci žele žene s većim grudima i žene žele veće grudi kako bi izgledale bolje od drugih žena.

      Većina psihologa tvrdi da je dokazano da su žene sa većim i ljepšim grudima punije samopouzdanja i osjećaju se mnogo dominantnije od žena sa malim grudima. Velika anketa koja je provedena među poslodavcima u Americi i Europi je poražavajuća za žene sa malim grudima jer žene sa većim i ljepšim grudima mnogo lakše dobivaju posao i mnogo brže napreduju u poslovnom pogledu.


KAKO DJELUJE KREMA „Woman's Beauty“?

Povećava grudi i daje im okrugli i puniji oblik.

Obješene grudi čini čvršćim i debljim.

Poboljšava čvrstoću i elastičnost grudi.

Daje glatkoću i nježnost grudi, te smanjuje strije.

 

       Tijelo se u dobi od 30 godina mijenja, uzroci su brojni: neujednačena prehrana, nedovoljna sportska aktivnost, dijete, porodi, dojenje, starenje stanica... vaše grudi imaju određenu količinu masnih stanica koje s vremenom ne izvršavaju svoje funkcije (slika 1). To je razlog zbog kojeg se grudi spuštaju i gube vitalnost. Nakon primjene kreme Woman's Beauty masne se stanice vraćaju u funkciju te se regeneriraju (slika 2). Zahvaljujući preparatu, možete postići željenu veličinu grudi jer spomenuti proces čini vaše grudi većima, okruglijima, čvršćima i lijepo popunjenima.


KAKO POSTIĆI POPRSJE IZ SNOVA ?

    Izgled i ljepota grudi svakako imaju znakovitu važnost u gracioznosti, ženstvenosti. Mnogi muški pogledi usmjereni su u izgled, veličinu i oblik dojki. Lijepo poprsje zahtijeva brižno njegovanje učinkovitom, prirodnom ispitanom kremom Woman's Beauty. Ubrzo nakon prvih primjena kreme, prema uputstvima, vidljivi su rezultati. Vaše će grudi biti veće, čvršće i ljepše. Primijetit ćete da je ta promjena dugotrajna i odnosi se na cijelo poprsje.


Sastojci kreme:

    Soya extract- koristi se za prirodno korigiranje grudi – budući da je bogat beta-sitosterolom. Beta-sitosterol regulira aktivnost testosterona (muškog spolnog hormona), tako da su jače izražena ženska spolna obilježja. Istovremeno beta-sitosterol sudjeluje u sintezi progesterona  (progesteron je suprotan estrogenu). To dovodi do ravnoteže između estrogena i progesterone, koja se očituje u razvoju i veličini grudi, regulaciji procesa nagomilavanja i zadržavanja masnoća i vode u organizmu, poboljšava libido, poboljšava dobro raspoloženje i psihičku ravnotežu.

Wild radix puerariae essence extracts -proširuje krvne žile i poboljšava cirkulaciju, sprečava rast stanica raka

Papaya extract- carica papaya: antitumorski učinak papaje protiv tumora dojke, grlića maternice, jetre, pluća i gušterače.

Biljni ekstrakti- koji u također utjeću na rast i punoću ženskih grudi.

Vitamin E

Alovera- Aloe veru ne treba posebno predstavljati, čak ni u našoj kulturi koja ne favorizira prirodne lijekove i preparate, svi znaju koliko ekstrakt ovog jednostavnog sukulenta pozitivno utječe na obnavljanje i zaštitu kože, no zapravo to je gotovo sve što javnost zna o biljci koja osim nevjerojatnih nutricionističkih svojstava ima toliko ljekovitog utjecaja na ljude da s pravom zaslužuje prastari naziv „biljka lijek za sve.“

Aloe vera sadrži vitamine; A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C i E, sadrži i folnu kiselinu i više  minerala od kojih najviše ima; magnezija, mangana, cinka, bakra, kroma, kalcija, kalija, željeza i 20 vrsta aminokiselina. Za sada je ustanovljeno da žele Aloe vere ima preko 240 hranjivih i ljekovitih sastojaka no s pravom se pitamo je li to zaista sve s obzirom da znanstvena istraživanja koja se bave ovom biljkom rijetko dolaze do javnosti.


     Naš cilj nije samo da Vam prodamo kremu „Woman's beauty“, već da Vas podučimo kako uz pravilnu masažu grudi i pravilnu prehranu također prirodnim putem možete povećati grudi. Zato Vam poklanjamo savjete za pravilnu prehranu, pravilno održavanje grudi i nekoliko vrsta masaža jer svi ti savjeti također Vam mogu pomoći da prirodnim putem povećate grudi. Normalno efekt ne može biti kao sa kremom


Krema „Woman's beauty“, preporuča se za sve žene od 18-60 godina.


Pakiranje: 120gr -minimalno za 30-45 dana ovisi o veličini Vaših grudi. Deklaracija, uputstva za uporabu na hrvatskom. Preporuka za period korištenja i najbolji rezultati 3 mj.