[Smart travel] Advent u Klagenfurtu - 25.11.ili 09.12.17.! Provedite nezaboravan dan u Klagenfurtu i uživajte u pogledu sa vidikovca Pyramidenkogel uz prijevoz za samo 165 kn/osobi!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite željeni datum polaska: 25.11.ili 09.12.17.! Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb, peroni 502-506, u 05.45h a polazak u 06.00h prema AUSTRIJI!

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb, peroni 502-506, u 05.45h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 06.00h prema AUSTRIJI. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Austriju, uz kraća zaustavljanja putem prema potrebi grupe do KLAGENFURTA. Po dolasku u Klagenfurt, slijedi kraći razgled grada uz pratitelja putovanja: KATEDRALA SV. TROJSTVA, ALTER PLATZ, STARA I NOVA VIJEĆNICA, LANDHAUS, SV. EGID, NEUER PLATZ SA FONTANOM ZMAJA… 

U prekrasnim renesansnim dvorištima koji pričaju svoju priču, danas we mogu pronaći mnogobrojne trgovine poznatih marki kao i tipični restorani koji nude austrijske ali i internacionalne specijalitete. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastite programe. Slobodno vrijeme iskoristite za šetnju gradom, uživanje u kavi, kuhanom vinu ili obilasku Božićnog sajma na središnjem gradskom trgu. Okupljanje grupe i odlazak prema zaštitnom znaku Koruške - vidikovcu PYRAMIDENKOGEL. Vidikovac Pyramidenkogel, sa svojom visinom od 100 metara na specifičan način osvjetljava adventsko nebo. 

Na 920 m nadmorske visine očekuje Vas jedinstveni pogled na zimski jezerski krajobraz austrijske pokrajine Koruške, a u podnožju tornja s vidikovcem ugodno ozračje adventskog sajma s izvanrednim obrtnicima i posebnim glazbenim skupinama... Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i povratak prema Zagrebu. Ugodna vožnja Austrijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja. Povratak na mjesto polaska (AK Zagreb) predviđen je u večernjim satima.