[SPLIT] Salon Mia i Crno Jaje nude Vam super ponudu! Naučite od profesionalog fizioterapeuta i masera tajne dobre masaže kroz tečaj u trajanju od 40 sati za samo 999 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Postanite vrhunski maser ili maserka! Tečaj održavaju profesionalni fizioterapeut i maser! Kupon se može iskoristiti do 15.12.2017.!

Ponuda uključuje: Salon Mia - tečaj medicinske masaže leđa ili anticelulitne masaže u trajanju od 40 sati za samo 999 kn!


Drevna indijska poslovica glasi da bolesti ne prilaze onom tko se masira svaki dan.
Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i liječenja.

Riječ masaža potiče od arapske riječi massa što znači dodir.
Masaža obuhvaća niz različitih tehnika, ali bazira se na pritiskanju, lupkanju, istezanju i glađenju mišića i vezivnog tkiva različitim intenzitetom.

U Europi je veliki utjecaj na populariziranje masaže imao Šveđanin Per Henrik Ling, izumitelj švedske klasične masaže. Danas se klasična masaža nudi u welness centrima i salonima za masažu posvuda u svijetu, a mnoge druge vrste masaže imaju korijene u klasičnoj masaži.

Danas je opće prihvaćeno da masaža ima veliku terapijsku vrijednost. Tisuće ljudi diljem svijeta koriste ju kao izvrstan način očuvanja zdravlja i dopunu liječenju.
 

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina na mobitel: 099 196 0836 ili 099 444 4162