[BEST TRAVEL] Advent u Trstu i dvorac Miramare 09.12.2017.! Polazak autobusom iz Zagreba i Rijeke uz uključenog turističkog pratitelja tijekom putovanja, razglede prema programu...za 215kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:30 sati, te sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 7:30 sati!

Program putovanja:

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:30 sati, te sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 7:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. 

 

Po dolasku u Miramare slijedi razgled ovog čuvenog dvorca u pratnji mjesnog vodiča. Taj dvorac dao je sagraditi habsburški nadvojvoda Maksimilijan 1860. godine. On je stradao u atentatu u Meksiku kao meksički car sedam godina kasnije, a njegova supruga Charlotte, vratila se u dvorac i u njemu poludjela. Osim prostorija koje se obilaze, posebnu pozornost privlače i vrlo lijepi vrtovi.

U nastavku vožnja do Trsta, glavnoga grada talijanske regije Friuli-Venezia Giulia i obilazak njegovog središta: Via Mazzini – Piazza della Borsa – Piazza dell’Unità d’Italia – brežuljak San Giusto. Trst je postao pravi kulturni centar i više nije poznat samo po trgovini kao u nekadašnje doba.

Slijedi slobodno vrijeme za šetnju gradom, capuccino i uživanje u adventskom sajmu sa velikim izborom ukrasa, slatkiša…