[Best Travel] Advent u Klagenfurtu i zabavni park minijatura Minimundus - idealna zabava za djecu i odrasle! 1-dnevni izlet autobusom 02., 09. i 16.12.2017. za samo 175 kuna po osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U prekrasnom parku na Vrbskom jezeru, izložba je najljepših građevina svijeta u omjeru 1:25! Dok razgledavate poznate svjetske građevine, osjećate se kao div! Polazak autobusom u 07.00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (turistički peroni 502- 506)! 16.12. GARANTIRAN POLAZAK!

Advent u Klagenfurtu i Minimundus

 

Datum polaska:  02.; 09. i 16.12.2017. (SIGURAN POLAZAK)

 

Program putovanja:

Polazak autobusom u 07.00 sati  s Autobusnog kolodvora Zagreb (turistički peroni 502- 506) u pravcu Slovenije te dalje prema Austriji uz usputna zaustavljanja radi odmora. Slijedi dolazak u Minimundus – svijet minijatura koji radi i u zimskim mjesecima. Zbog vremenskih uvijeta vanjske minijature većinom su pokrivene, ali je otvoren Svijet avanture - na 1500 kvadratnih metara.  Otiđite u 4D kino, provozajte se Mini Cuperom, slikajte se na vrhu piramide…

Dolaskom u Klagenfurt slijedi šetnja uz razgled grada uz pratitelja putovanja. Klagenfurt ima jednu od najljepših  starogradskih jezgri u Austriji te je zbog toga već tri puta odlikovan diplomom „Europa Nostra”. U prekrasnim renesansnim dvorištima koja zasigurno pričaju jednu svoju priču, danas možete pronaći mnogobrojne trgovine poznatih marki kao i tipične restorane. Slobodno vrijeme možete provesti u šetnji gradom, uživanju u kavi, kuhanom vinu ili obilasku Božićnog sajma na središnjem gradskom trgu ili jednostavno u shoppingu.

Polazak prema Zagrebu predviđen je za 18:00 sati, a predviđeni dolazak u Zagreb u večernjim satima.